На живо

7

Roxen и Selin разкриха съвместна песен

Парчето, озаглавено "Enemies”, разказва за любовта и как тя може да направи обратен завой

Публикувано на 22 Ноември 2022
Roxen и Selin разкриха съвместна песен
Снимка: Global Records / Орфей Мюзик

Roxen и Selin обединиха усилия за парчето “Enemies”.

Това е песен за любовта и как тя може да направи обратен завой, за това колко много можеш да бъдеш наранен в любовта. Ако някой ни научи какво е да си влюбен и как да обичаш, нямаше да ни нараняват толкова много, нямаше да ставаме врагове с човека, когото обичаме.

„Enemies“ е продуциранa и написанa съвместно с Lawrent – част от продуцентското дуо Royale Avenue (What Is Love с Nito-Onna), както и с Joe Killington, Hannah Boleyn, Roxen и Selin, която се присъединява във втория куплет, който е написала сама. Това е запомняща се, колоритна хитова песен със средно темпо, която остава в съзнанието ви за дълго.

Roxen и Selin за първи път чуват песните на другата от радиото през късните летни месеци на 2022 г. Roxen току-що постигна голям успех със своя сингъл „UFO“ (златен запис в Полша) и започна да промотира новата си динамична песен „Fool“. Selin току-що издаде първия си сингъл „Cool“ и работи върху миниалбум от ремикси с Bruno Pietri от Хърватия и други артисти.

През октомври двете изпълнителки започват да обсъждат възможно сътрудничество и нещата се случват изключително бързо, „Enemies“ прави своята премиера, придружена от визуализация.

Официалният видеоклип ще бъде заснет в Букурещ, Румъния, в края на ноември 2022 г. и се очаква да излезе в началото на декември 2022 г., като специална почерпка за феновете.

“Enemies” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.
.......................................................
Roxen е многостранно развита изпълнителка с мечтателно звучене и богат, дълбок, неповторим глас. Песните и текстовете създават уникална вселена, в която всичко е възможно. С много ентусиазирана нарастваща международна публика, която изпълнителката спечели благодарение на невероятното си представяне на Евровизия 2020, и първия ѝ сингъл, който прекара 8 седмици на върха на радио класациите в Румъния, Roxen е сила, която не е за подценяване. За нея всяко музикално изживяване е ново пътуване към други измерения. Музикалното настроение на Roxen е като магия, която очарова и създава изцяло нов свят.

От 2020 г. песните на Roxen се издават от Warner Music Poland / SEE в сътрудничество с Global Records Румъния. През този период Roxen е пуснала близо 20 песни на английски и румънски, които събраха милиони стриймвания. По същото време Roxen си сътрудничи с немския продуцент Mausio (Warner Music Germany), заедно издават парчето „Ghost“. Едно от последните издания на Roxen – „UFO“, достигна златен статус на продажби в Полша.

Roxen казва за сътрудничеството със Selin: „Бях толкова щастлива, че се включих в това сътрудничество със Selin. Обсъждаме всички подробности заедно и е супер вълнуващо. Толкова съм щастлива, че ще бъдем представени на банера на Spotify на Таймс Скуеър в Ню Йорк в деня на издаването. Ще можем да достигнем до повече фенове с нашата песен и да се забавляваме повече заедно“.

........................................

Selin има страст към музиката още от дете. Тя процъфтява по време на музикалното ѝ образование в Лондон. Изпълнителката прави своя дебют с хипнотизиращата си песен „Gidip Gel“, която е перфектна комбинация от турски и английски текст и хармонично звучене.  След забележителния си пробив през 2021 г. с нейната двуезична песен, тя издаде и английска версия на същия проект – „GIVE AND TAKE“.
В края на февруари 2022 г. Selin се завърна с друга завладяваща двуезична балада – „ASİ“,
композирана съвместно с велики музиканти като Ozan Bayraşa и Onur Özdemir, които са
известни със създаването на турски поп хитове. Selin влиза в списъка New Music Friday на 16 държави с последния си англоезичен албум COOL и привлече вниманието на Азия, Великобритания, Балканите и Източна Европа. Песните на Selin се издават от Warner Music Turkey.

Selin казва за сътрудничеството с Roxen: „Беше абсолютно удоволствие да участвам в това парче с Roxen. Толкова ми е приятно да работим заедно. Това всъщност е първото ми издание, включващо дует с друга жена! Супер вълнуващо! Удивително е как музиката може с лекота да свързва хора, които дори не са се познавали преди, в създаването на нещо съвместно“.

Ключови думи: