На живо

7

Roxen издаде нов миниалбум

"Alternative Dreams" е завладяващ миниалбум, изследващ темите за любовта, загубата и себеоткриването

Публикувано на 14 Май 2024
Roxen издаде нов миниалбум
Снимка: WMG

Потопете се в емоционалния свят на най-новото EP на Roxen – „Alternative Dreams“ – завладяваща комбинация от песни на английски и румънски, изследваща дълбините на човешките емоции и взаимоотношения. Със своето уникално сливане на прочувствени мелодии и интроспективни текстове, този миниалбум бележи нов артистичен връх за утвърдената певица.

"Alternative Dreams" на Roxen, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е завладяващ миниалбум, изследващ темите за любовта, загубата и себеоткриването. Включва открояващи се парчета като „Love Song to Myself“ – химн за вътрешната сила, който приповдига духа на слушателите със своя резониращ текст и завладяващ припев, насърчавайки любовта към себе си по време на самота.

Снимка: WMG

Румънската песен "Tot" задълбочава емоционалното пътуване, обръщайки се към сложността на дълбоките емоции с прочувственото пеене и поетичните думи на Roxen, а "Sun Down" съчетава жизнерадостни електронни ритми с ефирните вокали на Roxen, превръщайки се в енергична песен, идеална за празнуване на живота и свободата в края на деня.

Изпълнителката е работила по този миниалбум заедно с EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) и Călin Grăjdan.

Снимка: WMG

Roxen е артист с мечтателно и богато звучене и дълбок глас. Нейните песни и текстове създават уникална вселена, в която всичко е възможно. С непрекъснато нарастваща международна публика, Roxen зае водеща позиция в Полша и ОНД. В национален мащаб тя има сплотена общност от фенове, които са я издигнали до върха на класациите в Румъния три пъти. За изпълнителката всяко музикално изживяване е ново пътуване през други измерения, нейното музикална енергия омагьосва, очарова и оформя един нов свят. През 2023 г. Roxen привлече вниманието както на радиостанциите, така и на публиката с песните ,,Cenușă” и ,,Infinit”.

Ключови думи: