На живо

7

ROSALÍA представи нов албум

Определян като един от най-очакваните албуми за 2022 г., осемкратната носителка на Latin GRAMMY представя колекцията си MOTOMAMI

Публикувано на 22 Март 2022
ROSALÍA представи нов албум
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

ROSALÍA представя колекцията си MOTOMAMI.

След интензивен тригодишен творчески процес, изпълнен с невероятно внимание към художествените детайли, певицата пуска един всеобхватен проект, който има за цел да заличи границите между различни култури, жанрове и полови роли. Тя предоставя на феновете си един личен и модерен мюзикъл, автопортрет на силно, гордо и женствено младо момиче, отвеждайки феновете на едно емоционално пътешествие.

„През последните три години бях съсредоточена върху това да дам на този албум усещане за риск и вълнение… всичко в този запис беше започнато от нулата… концептуално, експериментално и моята най-лична, изповедна и чувствена колекция досега. MOTOMAMI олицетворява двойствеността, два вида контрастираща енергия... „МОТО“ означава „силен“, докато „МAMI“ се позовава на „крехкостта - има и чувство за хумор и ирония.“, споделя изпълнителката.

Продуциран от ROSALÍА, албумът включва 16 песни, наскоро издадените парчета „HENTAI“, „CHICKEN TERIYAKI“ и „SAOKO“, както и „LA FAMA“ с участието на The Weeknd. „LA FAMA“ дебютира на #1 в испанската класация за сингли и прекарва 3 седмици на тази позиция, а също така достига до #2 в Hot Latin Songs на Billboard. Официалното музикално видео към трака вече има над 86 милиона гледания и се изкачва до #1 в YouTube в 13 страни, включително в Испания, Мексико и Аржентина. „SAOKO“ влиза в Global Spotify Chart на #40 и застава на #2 в Spotify Chart на Испания, правейки песента най-мащабния самостоятелен дебют на испански изпълнител в историята на Spotify класациите.


След появата на дългоочакваното издание, ентусиазмът на феновете и позитивните отзиви в пресата се трупат с всеки час, като мнозина го определят за „Албумът на годината“, „Безспорен шедьовър“ и „Най-доброто от ROSALÍА“.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс


Tracklist:
1. SAOKO
2. CANDY
3. LA FAMA
4. BULERÍAS
5. CHICKEN TERIYAKI
6. HENTAI
7. BIZCOCHITO
8. G3 N15
9. MOTOMAMI
10. DIABLO
11. DELIRIO DE GRANDEZA
12. CUUUUuuuuuute
13. COMO UN G
14. Abcdefg
15. LA COMBI VERSACE
16. SAKURA

Ключови думи: