На живо

7

ROSALÍA и Rauw Alejandro с общ проект

Носителката на Grammy и Latin Grammy и регетон иконата разкриха RR, състоящ се от три парчета – „Beso“, „Vampiros“ и „Promesa“

Публикувано на 24 Март 2023
ROSALÍA и Rauw Alejandro с общ проект
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

ROSALÍA и Rauw Alejandro представят първия си съвместния си проект. 

Носителката на Grammy и Latin Grammy и регетон иконата разкриха RR, състоящ се от три парчета – „Beso“, „Vampiros“ и „Promesa“. 

Мини албумът представя пътя им като двойка, проследявайки развитието на връзката им от миналото до настоящето с намеци за това какво крие бъдещето. Техните гласове се допълват, заключвайки се в творческа химия… такава, каквато само партньорите могат да споделят. В същото време техните стилове се сливат в свежо и пламенно звучене. 

Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

„За нас винаги любовта е на първо място, всичко останало идва след това, създадохме тези парчета, за да споделим чувствата си със света. След повече от 3 години тези 3 песни са вече тук и всяка една от тях се отнася за различен етап от връзката ни“, казва ROSALÍA.

В чест на издаването на проекта, двамата представят официалния музикален видеоклип към “Beso”. Видеото се състои от лични, непоказвани досега кадри, заснети от ROSALÍA и Rauw Alejandro по време на техните пътувания по света. Голяма част са от ваканцията им в Япония, а също така и от Пуерто Рико, Испания, Доминиканската република, Франция, Обединеното кралство и САЩ.

Ключови думи: