На живо

7

ROSÉ анонсирането на първия си албум

Колекцията, озаглавена „rosie“, е от 12 песни и бележи най-личното и откровено издание на ROSÉ до момента, с нейното съавторство и копродуциране на проекта в неговата цялост

Публикувано на 08 Октомври 2024
ROSÉ анонсирането на първия си албум
Снимка: Amy Lee

ROSÉ обяви първия си студиен албум.

Колекцията, озаглавена „rosie“, е от 12 песни и бележи най-личното и откровено издание на ROSÉ до момента, с нейното съавторство и копродуциране на проекта в неговата цялост. Предварителните поръчки стартираха ексклузивно чрез нейния официален уеб магазин и са достъпни на всички дигитални платформи.

Като член на BLACKPINK - една от най-продаваните момичешки групи на всички времена, ROSÉ счупи рекорди, има изпълнения на най-известните сцени и натрупа милиони фенове по целия свят. Сам по себе си, сингълът на корейско-новозеландската суперзвезда от 2021 г. „On The Ground“ дебютира на #1 в класацията „Billboard Global 200“ и се превърна в най-високо класираната песен от соло K-pop изпълнителка в „Billboard Hot 100“.

Едновременно с това ROSÉ е неудържима сила в модата като глобален посланик на известни марки, включително Saint Laurent, Tiffany & Co, Rimowa и Puma. Нейното влияние в музиката, модата и филантропията ѝ доведе до над 79 милиона последователи в Instagram, тъй като тя е доказателство за нарастването на корейското влияние в музиката и модата в глобален мащаб.

„rosie“ ще излезе на 6 декември, чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик

Ключови думи: