На живо

7

ROSÉ и Bruno Mars издадоха новия сингъл "APT."

Парчето е водещият сингъл от първия студиен албум на ROSÉ – „rosie“

Публикувано на 21 Октомври 2024
ROSÉ и Bruno Mars издадоха новия сингъл
Снимка: John V. Esparza

Глобалните икони ROSÉ и Bruno Mars издадоха новия сингъл "APT.", заедно с официално музикално видео, режисирано от Daniel Ramos и Bruno Mars.

"'APT." всъщност е любимата ми корейска игра за пиене, която играя с приятелите си у дома. Предизвиква усмивка на лицето и разчупва леда на всяко парти“, обяснява ROSÉ. „Една вечер в студиото научих моя екип да играе играта. Всички бяха очаровани, особено когато започнах да пея, така че се позабавлявахме и казах, че трябва да направим песен от нея... след като Бруно се присъедини към песента, останалото е история!"

“APT.” (продуциран Bruno Mars, Cirkut, Omer Fedi и Rogét Chahayed) е водещият сингъл от първия студиен албум на ROSÉ – „rosie“, който излиза на 6-ти декември и е наличен за предварителна поръчка. Колекцията от 12 песни отбелязва най-личното и откровено издание на ROSÉ до момента, като тя е съавтор на целия проект, включително „APT“.

Сингълът “APT” е наличен чрез Atlantic Records/THEBLACKLABEL/Орфей Мюзик.

Като член на BLACKPINK, една от най-продаваните момичешки групи на всички времена, ROSÉ разби рекордите, пя на най-известните сцени и спечели милиони фенове по целия свят. Сингълът на корейско-новозеландската суперзвезда от 2021 г. – „On The Ground“, дебютира на #1 в класацията Billboard Global 200 и се превърна в най-високо класиралата се песен на K-pop изпълнителка в Billboard Hot 100. Едновременно с това ROSÉ е неудържима сила и в сферата на модата като глобален посланик на известни брандове. С влиянието си в музиката, модата и филантропията тя е доказателство за растежа на корейското влияние в сферата на музиката и модата в глобален мащаб.

Ключови думи: