На живо

7

Roddy Ricch пусна видео към нова песен

„Real Talk“ бележи първия нов самостоятелен сингъл на Рич след миналогодишния втори албум

Публикувано на 04 Юли 2022
Roddy Ricch пусна видео към нова песен
Снимка: Орфей Мюзик

Диамантено сертифицираната, носител на награда GRAMMY® рап суперзвезда Роди Рич обяви премиерата на официалното музикално видео към новия си сингъл „Real Talk“.

Режисьор е Колин Тили, видеото е налично в YouTube. Продуциран от дългогодишния сътрудник Mustard, „Real Talk“ е включен в току-що излязлото ново EP на Ricch, THE BIG 3, достъпно сега чрез Bird Vision/Atlantic Records/Орфей Мюзик във всички дигитални платформи и стрийминг услуги.

„Real Talk“ бележи първия нов самостоятелен сингъл на Рич след миналогодишния втори албум, оглавил класациите LIVE LIFE FAST – вече е достъпен за стрийминг и изтегляне. Песента беше обявена за първи път по-рано този месец по време на шоуто изпълнение на спечелелия GRAMMY® (и 9 пъти номиниран за GRAMMY® награда) изпълнител на годишния HOT 97 Summer Jam в East Rutherford, NJ’s MetLife Stadium. Това лято също видя Рич да осветява сцени на събития като Something In The Water и Манчестър, TN Bonnaroo Music & Arts Festival. Нещо повече, редица предстоящи изяви на живо включват представление с билети за KMEL Summer Jam в Concord, в Concord Pavilion на 16 юли, както и с нетърпение очакваното участие като специален гост в „Twelve Carat Tour“ на Post Malone, което стартира на 11 септември в Сейнт Пол, в Energy Center и след това спирки в цяла Северна Америка, преди да приключи в Лос Анджелис, Калифорния, в Crypto.com Arena на 15 ноември. Турнето следва неотдавнашното представяне на Ricch заедно с Post Malone на съвместното им парче „Cooped Up ”, в събота вечер на живо на NBC. Оригиналната версия на „Cooped Up“ – която е включена в новия блокбъстър на Post Malone, TWELVE CARAT HEARTACHE – е придружено от официално музикално видео, което вече може да се похвали с над 16 милиона гледания чрез YouTube.

Освен това Рич наскоро си партнира с Ела Май за „How (Feat. Roddy Ricch)“, включена в новия й албум HEART ON MY SLEEVE. Снощи двамата артисти се обединиха в Microsoft Theatre в Лос Анджелис за много специално изпълнение на живо на „How“ на наградите BET 2022.

LIVE LIFE FAST, който следва 2-пъти платинения дебютен албум от върха на класациите, PLEASE EXCUSE ME FOR BEING ANTISOCIAL, от който изпъква, разбира се, историческият, 3 пъти номиниран за награда GRAMMY®, сертифициран с диаманти №1–класика, „The Box“ се появи през декември 2021 г. и направи експлозивен дебют #1 в класацията на Billboard “Top R&B/Hip-Hop Albums”, както и на #4 в общата класация на Billboard 200. Албумът включва такива впечатляващи сингли като “ Late At Night” и “ 25 million“, придружени от официални музикални видеоклипове, стриймвани сега в YouTube.

Ключови думи: