На живо

7

Robin Schulz и Tom Walker карат слънцето да изгрее

В новия си сингъл “Sun Will Shine” немският продуцент и суперзвезда си сътрудничи с певеца и композитор от Шотландия

Публикувано на 02 Август 2022
Robin Schulz и Tom Walker карат слънцето да изгрее
Снимка: Warner Music Group

Диджеят и продуцент Robin Schulz се превърна в световна звезда, защото има невероятния талант да придава емоция на мелодии и бийтове. Друго качество, което отличава родения в Оснабрюк творец, е неговият специален усет за подбиране на партньори за колаборации.

След като наскоро си партнира с Dennis Lloyd от Израел („Young Right Now“), Justin Quiles от Пуерто Рико („AEIOU“) и приятеля му от Франция – David Guetta („On Repeat“), новият му сингъл „Sun Will Shine“ включва един от най-забележителните гласове на нашето време – Tom Walker от Шотландия. Разтърсващият, топъл глас на Walker е в перфектна симбиоза с продуцирането на Robin. Началото на песента, съавтор на която е Steve Mac (Ed Sheeran, BTS, Tones And I, Biffy Clyro), не е много обнадеждаващо...

Диджеят и продуцент описва своя сингъл като „перфектният саундтрак за залез“. Той е особено щастлив от сътрудничеството си с Tom Walker: „Аз съм негов голям фен и най-накрая се получи така, че можем да издадем сингъл заедно. Фактът, че Steve Mac е съавтор на песента, също е голяма чест“.

Tom Walker коментира: „Първоначално написах тази песен като балада за моя албум. Става върпос за това, че каквито и проблеми да имате днес, утре е нов ден, носещ нови възможности и, да се надяваме, малко слънце. Robin е денс легенда и аз съм безкрайно развълнуван от нашето сътрудничество по тази песен, както и от факта, че той я превърна в страхотно лятно парче, което те кара да се чувстваш наистина добре".

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

За Robin Schulz:

Повече от 450 златни, платинени и диамантени награди в 30 страни, над 20 милиона продажби и 10,5 милиарда стриймвания по целия свят, както и исторически рекорди като 14 #1 хита в немските ефирни класации - успехът на Robin Schulz е несравним. Четирикратният носител на наградата ECHO беше отличен с наградата на Spotify - Most Viral Track Of The Year и получи номинация за Grammy през 2013 г. (в категорията „Най-добър ремиксиран запис“) – едно от многото впечатляващи доказателства за високото ниво, което показва постоянно през последните години. През февруари миналата година Robin Schulz издаде четвъртия си студиен албум – IIII, който достигна топ 10 в Германия и Швейцария. Оттогава той е издал още сингли, най-скорошният от които е колаборацията "On Repeat" с David Guetta. През август неговият мега хит "Sugar (feat. Francesco Yates)" ще премине границата от 1 милиард стриймвания в Spotify и ще влезе в така наречения „Billions Club“. След Zedd и Felix Jaehn, той е едва третият германец, постигнал това. През тазгодишния летен сезон Schulz има редовен ангажимент в Ибиса. Също така ще участва и във фестивали като „Tomorrowland“ в Белгия и „Lollapalooza“ в Берлин. Robin Schulz наскоро удължи договора си с Warner Music Central Europe.

За Tom Walker:

Tom Walker, чиито глобални стриймвания надхвърлиха три милиарда, продаде над два милиона албума по целия свят, беше най-продаваният изпълнител в Обединеното кралство за 2019 г. и работи върху продължението на своя платинен дебют №1 „What A Time To Be Alive“. Откакто разби класациите с хитовите парчета „Leave A Light On“ и „Just You And I“ и изнесе разпродадени концерти по целия свят, Tom стана още по-успешен и завърши 2021 г. с наистина специално изпълнение в Уестминстърското абатство, където дукесата на Кеймбридж се присъедини към него, свирейки на пиано, за запомняща се версия на песента му „For Those Who Can't Be Here“. 

Ключови думи:
@