На живо

7

Robin Schulz и David Guetta с нов общ трак

Подходящо озаглавен “On Repeat”, Robin и David пускат трак, който със сигурност ще запали дансингите навсякъде по света идните месеци

Публикувано на 11 Май 2022
Robin Schulz и David Guetta с нов общ трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

През 2016 Robin Schulz & David Guetta пуснаха колаборацията си “Shed a Light” с Cheat Codes, трак, който оттогава събра близо 400 милиона стрийма само в Spotify.

Сега непреодолимите международни денс звезди го правят отново! Подходящо озаглавен “On Repeat”, Robin и David пускат трак, който със сигурност ще запали дансингите навсякъде по света идните месеци. 

Подхождайки отдалеч с дълбок хаус инструментал и бавно набирайки инерция с блестящи и кинематични звукови пейзажи, “On Repeat” вече е дълбоко имплантиран в системата ни, когато дойде време за вокалите. “Live the life you wanna lead / Spend the same day on repeat”, женски основен глас ни напомня да правим повече от това, което има значение в живота. Засилен от хипнотични синтезаторни акорди, целият трак се разбива към красиво падане на бийта, оставяйки ни със силното желание да слушаме песента именно“On Repeat”.

Robin Schulz sсподеля: “Повече от горд съм и е чест за мен да имам още една колаборация с моя приятел David! И съм много сигурен, че този трак ще бъде чут в клубните сцени това лято“.

“Толкова съм щастлив с новата песен с моя добър приятел Robin Schulz и наистина обичам този нов трак“, казва David Guetta “Shed a Light" бе началото на много плодороден процес между нас, водейки до ремикси от Robin на колаборацията ми със Sia, "Let’s Love". Обичам да изпълняваме заедно с него. Когато изнасяме концерт, сякаш даваме много специално преживяване на хората. Сега даваме на света още един трак, nа който да танцуват и да се радват през предстоящия сезон“. 


За Robin Schulz:

Притежаващ повече от 400 златни, платинен и диамантени награди в над 45 страни и над 20 милиона продажби и 9.7 милиарда стрийма глобално, Robin Schulz е най-успешния германски артист някога в чуждите страни. Наскоро отбелязал чупещата рекорди 13-а #1 позиция в Германската еърплей класация с “Young Right Now” с Dennis Lloyd, той е също най-успешния артист на всички времена в германското радио. 4-кратният носител на награди ECHO бе почетен с награда от Spotify за “Most Viral Track Of The Year” и успешно се впусна в света на модата. Колаборирайки си с модния бранд Q/S designed by, той сбъдна лична своя мечта през 2017 със собствена модна линия. Също през 2017 премиерата на първия филм за DJ-я и продуцента се излъчи по германските кино салони: "Robin Schulz – The Movie" показва възхода му от талантлив дебютант до международно утвърдена супер звезда и предлага пленителен поглед зад кадър.


За David Guetta:

Музикалният пионер David Guetta е международна икона. Получавайки 10-ата си номинация за награда GRAMMY през 2021 с "Hero", колаборацията му с Afrojack, за Guetta гласуваха като най-добрия DJ в света в престижното допитване на DJ Mag Top 100 и най-добър електронен артист на наградите MTV Europe Music Awards, и двете награди за втора поредна година, оформяйки невероятна година за визионера в денс музиката. Той спечели и наградата Dance Act of the Year на тазгодишните iHeartRadio Music Awards, обобщавайки още един невероятни 6 месеца за денс визионера с общо 3 награди, както и номинации за 6 награди на Billboard Music Awards тази година.

Изстрелвайки се до #9 най-стриймвания артист глобално в Spotify, докато задържа епично ниво на качество в лайвстрийм шоута през пандемията и локдауна, той бе домакин на сериите United At Home, редица незабравими концерти от Лувъра в Париж, Бурж Калифа в Дубай,емблематичния Brickell в Маями и върха на Rockefeller Center, набирайки $2 милиона в дарения за няколко благотворителни организации. След като най-сетне клубовете и фестивалите отвориха, Guetta направи изключителен сет на Ultra Music Festival в Маями и стартира редовните си концерти в Encore Beach Club в Лас Вегас, като ще се появи на най-големите фестивали и събития в света през лятото. В Ибиза той ще изпълни 2 концерта на седмица за 4 месеца: петъците в Hï Ibiza с Future Rave и понеделниците в Ushuaïa с легендарното му парти F*** ME I’M FAMOUS.

Досега през 2022 той е издал разнообразие от колаборации, включително уникален ремикс на хита на Kodak Blac, "Super Gremlin", с който той се потопи по-дълбоко в света на хоп-хопа. За да оформи впечатляващо първо четиримесечие от годината, той пусна новия сингъл "What Would You Do" с Joel Corry и големия нов хит "Crazy What Love Can Do" с Becky Hill и Ella Henderson.

Креативен професионалист из жанровете, Guetta стана още по-добър с ъндъргроунд фокусирания Future Rave проект, успоредно с Morten и атмосферния трак "Permanence" каот първи сингъл за 2022. В допълнение той се завърна към безкомпромисния псевдоним Jack Back за "Supercycle" със Citizen Kain и Kiko. Празнувайки 10 години от масивната колаборация "Titanium" със Sia, Guetta издаде нови ремикси, включително зашеметяваща Future Rave версия.

С над 14 милиарда глобални стрийма, 50 милиона продадени записа по света и две награди Grammy на свое име, David Guetta демонстрира отново и отново защо е най-ценения електронен артист на нашето поколение.

У нас можете да слушате “On Repeat” чрез Орфей Мюзик/ Warner Music Germany.

Ключови думи: