На живо

7

Рита Ора и Тайка Уайтити вече са семейство

Британски медии съобщават, че певицата е решила да вземе името на съпруга си и вече ще се нарича Рита Уайтити-Ора

Публикувано на 09 Август 2022
Рита Ора и Тайка Уайтити вече са семейство
Снимка: Getty Images / Daniele Venturelli

Рита Ора се е омъжила за новозеландския режисьор и актьор Тайка Уайтити.

Британски медии съобщават, че певицата е решила да вземе името на съпруга си и вече ще се нарича Рита Уайтити-Ора. 

Двамата са се венчали на малка церемония в Лондон, в присъствието на малцина близки, но според приближени, планират и по-голямо събиране в бъдеще. 

Официално потвърждение от двойката няма, но фенове забелязаха кадър на певицата в Instagram профила й, на който носи бижу, напомнящо за брачна халка. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Рита Ора и Тайка Уайтити потвърдиха връзката си през май 2021 г. 

Тайка Уайтити стана много популярен, след като влезе като режисьор в света на „Марвъл“. Той застана зад камерата на „Тор: Рагнарок“, който стана един от най-успешните филми за Бога на мълниите. Тази година пък излезе и продължението „Тот: Любов и гръмотевици". Най-голямото постижение на Тайка Уайтити обаче е филмът „Джоджо заека“, който му донесе „Оскар“. Уайтити не само режисира филма с участието на Скарлет Йохансон, но и изпълнява ролята на въображаемия Адолф Хитлер.

Рита Ора пък много нашумя в България в края на 2020 г., след като пристигна тук, за да снима клип в столичния квартал „Дружба“, припомня ladyzone.bg. Част от видеото е заснето и на Бузлуджа. В началото грешно беше съобщено, че Рита Ора е облечена в Българска носия, но по-късно стана ясно, че носията е Албанска. Това не е странно, защото певицата е с албански произход.

Ключови думи: