На живо

7

RIKA пусна нов сингъл от предстоящ нов албум

Базираната в Лондон поп звезда разкри парчето „All I Need“, което ще е част от предстоящия миниалбум Conversations I Never Had

Публикувано на 27 Септември 2023
RIKA пусна нов сингъл от предстоящ нов албум
Снимка: WMG

RIKA представи нов сингъл. 

Базираната в Лондон поп звезда разкри парчето „All I Need“, което ще е част от предстоящия миниалбум Conversations I Never Had. 

„All I Need“ е мечтателен сингъл, характеризиращ се с романтично съчетание на елегантни оркестрови звуци и великолепни китари - нежна акустична любовна балада от RIKA, която показва индийската изпълнителка да открива емоциите и сърцето си, чрез задълбочените текстове на песни и с нейните богати, изразителни, вокални тонове.

RIKA направи следното изявление за „All I Need“: „С тази песен исках да капсулирам любовта в нейната най-чиста форма и онова чувство, когато единственото нещо на света, което има значение, е човекът точно пред теб. Лирично признавам колко много се нуждая от това, за да функционирам, което е нещо доста трудно за признаване: зависим си от това, но го обичаш с цялото си сърце. Органичното усещане на живите струни и акустичната китара показва, че любовта не е съвършена и е красива поради своята суровост”.

След като за пореден път завладя феновете тази година с продължаващата хитова колаборация с Galantis “Hooked (Hot Stuff)”, „All I Need“ бележи нова вълнуваща фаза от процъфтяващата кариера на индийско-европейската изпълнителка и предстои още да пленява глобалната публика с дългоочакваното издание на нейния предстоящ миниалбум “Conversations I've Never Had”.

Както „All I Need“, така и новият миниалбум е първото издание на RIKA от добре приетото EP Doses през 2020 г. и идва след селекцията на RIKA заедно с други изгряващи таланти като “Flowerovlove”, “TeeZandos” и “needanamebro” за програмата “Next Gen” за 2023 г. от гиганта на социалните медии Meta, който празнува умелото изграждане на ангажирани онлайн последователи на RIKA (повече от 300 хиляди само в Instagram) и успешното превръщане на тези последователи в отдадени музикални фенове чрез уникално създадено социално съдържание.

С „Hooked (Hot Stuff)“, доказва продължаващия успех на RIKA, като се превърна в радио хит в цяла Европа, денс-поп химнът предложи артистичен контраст с реге-попа на миналогодишния №1 хит сингъл “Payroll” с Kranium и се оформи като завладяваща интерполация на емблематичната “Hot Stuff” на Donna Summer с модерно диско усещане; изданието постигна желани места в Spotify, включително Обединеното кралство, Канада и Индия, и оттогава натрупа 4,9 милиона стриймвания само в Spotify.

Натрупвайки повече от 50 милиона стриймвания във всички платформи за стрийминг от нейния каталог, RIKA беше горещо аплодирана от хора от музикалната индустрия, както и от Rolling Stone и The BRITS, че ще бъде „следваща“ глобална звезда чрез нейното новаторско писане на песни, впечатляващ вокален диапазон и очарователна личност – които също са я видяли да носи множество награди за работата си досега, включително най-добър женски изпълнител в Обединеното кралство на престижните BritAsia TV Music Awards, наградата Rising Star на азиатските награди 2019, както и наградата на UMA за “Най-добър азиатски изпълнител” и наградата на BAMA за “Най-добра изпълнителка”.

С RIKA, която неизменно печели както фенове, така и индустрията с всяко завладяващо ново издание, тази интригуваща изпълнителка продължава да обединява класическото си писане на песни с безспорно завладяващ звук за музикални моменти на величие – очаквайте всичко останало, което RIKA
Ще предложи до издаването на миниалбума си “Conversations I Never Had.”

Сингълът „All I Need“ е издаден чрез Warner Music India. Песента е вече налична и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: