На живо

7

RIKA и Galantis с обща песен

Изпълнителката на Warner Music India и енергичното шведско електронно дуо се събират за първи път, за да издадат денс поп химна „Hooked (Hot Stuff)“

Публикувано на 25 Януари 2023
RIKA и Galantis с обща песен
Снимка: WMG

RIKA и Galantis обединиха усилия.

Изпълнителката на Warner Music India и енергичното шведско електронно дуо се събират за първи път, за да издадат денс поп химна „Hooked (Hot Stuff)“.

Парчето, което е вече налично във всички стрийминг платформи, е завладяваща интерполация на емблематичната песен на Donna Summer – „Hot Stuff”, с модерно диско звучене. Тракът е придружен от официално видео с модна тематика с участието на RIKA.

„Hooked (Hot Stuff)“ ще бъде третото издание на RIKA с Warner Music India, след като подписа с лейбъла през 2021 г.

Последният ѝ сингъл през 2022 г. – оптимистичното реге-поп парче „Payroll“ с Kranium, събра над 4 милиона гледания в YouTube и 6 милиона стриймвания в цял свят. То се нареди на #1 в Амстердам и #7 в Холандия в музикалните класации в YouTube. Тя също така беше представена като изпълнител в BRITS Sunday Spotlight, спечели награда за най-добра изпълнителка в Обединеното кралство на престижните BritAsia TV Music Awards и също така получи наградата „Изгряваща звезда“ на азиатските музикални награди през 2019 г. Освен това RIKA спечели награда за най-добър азиатски изпълнител на Urban Music Awards и награда за най-добра изпълнителка на BAMA. Тя също така беше подгряващ изпълнител за Zak Abel на европейското му турне през 2019 г. Събирайки над 35 милиона стриймвания във всички стрийминг платформи за кратък период, RIKA е на път да се превърне в следващата глобална суперзвезда с нейния уникален глас и музика.

Galantis е шведският съвместен проект на световноизвестния продуцент Christian "Bloodshy" Karlsson. Скорошният сингъл „Heartbreak Anthem“ с David Guetta и Little Mix беше глобална сензация, която прекара почти 10 седмици в класациите на Billboard и 13 седмици в топ десет на британската официална класация. Galantis са събрали общо над 4 милиарда глобални стриймвания и над 1,7 милиарда гледания на видеоклипове до момента. Те отбелязаха първия си международен успех с "Runaway (U & I)", последван от "Peanut Butter Jelly" и "No Money". Колаборацията на Galantis и RIKA ще бъде една от най-мащабните за всеки артист от индийски произход.

При представянето на песента RIKA сподели: „Много се вълнувам да си сътруднича с Galantis за третото ми парче с Warner Music India. Запалих се и се наслаждавах на песните им и създаването на нещо вълнуващо с тях като артист предизвиква невероятно чувство. Аз лично смятам, че те са най-динамичните и търсени изпълнители на живо в света на денс музиката. „Hooked (Hot Stuff)“ е идеалният денс химн за нашите слушатели, записан по много модерен, съвременен начин. Той е изкусен, ярък, енергичен и е нашата версия на суперхита „Hot Stuff“. Нямаме търпение да видим хората да танцуват на него!“

Hooked (Hot Stuff)“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: