На живо

7

RIIZE представят албум

Записът обединява 7 издадени песни и 1 чисто нова, готова тъкмо за лятото

Публикувано на 20 Юни 2024
RIIZE представят албум
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Новоизгряващите K-Pop звезди RIIZE представят албума си „RIIZING - The 1st Mini Album“.

Записът обединява 7 издадени песни и 1 чисто нова, готова тъкмо за лятото. А феновете на визуализациите могат да открият различни комбинации от аранжименти и хореография с SHOTARO & SUNGCHAN и WONBIN & ANTON. RIIZE е истинска фабрика за хитове!

Последният пример за това е новият им сингъл – „Boom Boom Bass“, следващ запомнящото се парче „Impossible“, което излезе преди 2 месеца .

По време на пресконференция, проведена наскоро в Blue Square Mastercard Hall в Сеул, Южна Корея по повод на новия албум, членовете на RIIZE споделят стремежа си да се покажат в по-различна светлина в сравнение с предишните си изяви. „Ако с дебютния ни сингъл миналата година спечелихме наградата за новаци, можете да очаквате да ни видите да растем и да се усъвършенстваме още повече с този албум „RIIZING“ - казва Wonbin, сияещ от нетърпение. „Тогава демонстрирахме момчешкия си чар. Сега ще видите една по-зряла и уверена наша страна“.

Членовете на групата отделят малко време, за да си спомнят успешната изминала година и да изразят благодарности за това как дебютните им дейности и концерти са допринесли за тяхното израстване. „Благодарни сме, че от дебюта си досега имаме няколко музикални проекта, а да открехваме вратата към истинската ни същност за нашите фенове, е наше постоянно предизвикателство, но напълно си заслужава“, споделя Shotaro.

Следващата им мисия? Да продължат да се развиват и да показват подобрена версия на себе си в сравнение с миналото. Вече го правят от месец май, когато започва и първото им световно турне „RIIZING DAY“ със стартова локация Сеул. Предстоят им спирки в Мексико Сити, Лос Анджелис, Хонконг и други, преди да завършат грандиозно отново в Сеул през септември.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

TRACKLIST

Boom Boom Bass
Siren
Impossible
9 Days
Honestly
One Kiss
Talk Saxy
Love 119

Ключови думи: