На живо

7

Rihanna става Смърфиета в нов филм за Смърфовете

Освен, че ще даде гласа си на Смърфиета в новия филм за сините дребосъци, Rihanna ще напише и оригинални песни за лентата

Публикувано на 28 Април 2023
Rihanna става Смърфиета в нов филм за Смърфовете
Снимка: Getty Images

Rihanna, че ще озвучи Смърфиетa в предстоящ нов филм на Paramount Animation за Смърфовете.

„Опитах се да взема ролята на татко Смърф, но не се получи“, пошегува се певицата на събитието CinemaCon в Лас Вегас. „Да участвам в анимация е забавно приключение за мен“, казва още Rihanna.

Освен, че ще даде гласа си на Смърфиета в новия филм за сините дребосъци, Rihanna ще напише и оригинални песни за лентата.

Paramount Animation са обявили датата 14 февруари 2025 г. за премиера на своя нов филм за Смърфовете. Това ще бъде трети пълнометражен филм за сините човечета след „Смърфовете“ от 2011 г. (с Кейти Пери в ролята на Смърфиета) и „Смърфовете: Изгубеното село“ от 2017 г. (с Деми Ловато в ролята на Смърфиета)

По-рано тази година Rihanna изпълни своя сингъл „Lift Me Up“ от филма "Black Panther: Wakanda Forever" на церемонията по връчването на наградите Оскар. Тя беше номинирана и за най-добра оригинална песен, но наградата на Академията отиде при M.M. Keeravani и Chandrabose за песента „Naatu Naatu“ от филма RRR.

Ключови думи: