На живо

7

Rihanna се завръща в музиката

Барбадоската красавица, която в последните години се занимаваше предимно с мода и козметика, както и с отглеждането на двете си деца, загатна че готви голямо турне и два нови албума

Публикувано на 24 Октомври 2023
Rihanna се завръща в музиката

Rihanna загатна, че се готви да се завърне в музиката скоро.

Барбадоската красавица, която в последните години се занимаваше предимно с мода и козметика, както и с отглеждането на двете си деца, загатна че готви голямо турне и два нови албума.

Последният дългосвирещ студиен запис на поп дивата беще ANTI от 2016 г.

След интервю за Vogue изданието потвърди, че седмици след техния чат, Робин Р. Фенти (както е рожденото име на Rihanna) е регистрирала в организацията за музикални права BMI нова песен, озаглавена „Private Loving“.

Също така стана ясно, че 35-годишната певица вече е събрала материал за два нови албума и е подписала сделка за £32 милиона с Live Nation за световно турне 2024 - 2025 г.

Новината за очакваното второ бебе певицата разкри по време на първото си шоу в полувремето на Super Bowl, което беше на 12 февруари. 34-годишната певица е номинирана за награда Oscar в категорията Най-добра оригинална песен за "Lift Me Up" от филма "Черната пантера: Уаканда завинаги". 

Ключови думи: