На живо

7

Rihanna е родила бебе номер 2

Първото дете на певицата и рапърът A$AP Rocky се появи през май миналата година

Публикувано на 22 Август 2023
Rihanna е родила бебе номер 2
Снимка: Getty Images/James Devaney

Rihanna и рапърът A$AP Rocky са станали родители за втори път.

Американски медии твърдят, че семейството ще прекара първите дни с бебето, далеч от общественото внимание.

Второто дете на двойката се появява една година и три месеца след първородния им син.

Певицата разкри, че е бременна с бебе номер две по време на шоуто си на полувремето на Супербоул през 2023 г. през февруари, изненадвайки феновете.

Оттогава тя гордо показваше наедряващото си коремче, облечена в екстравагантни тоалети за бременни. През март тя и A$AP озариха червения килим на наградите Оскар, като певицата отново провокира с облеклото си. 

Родената в Барбадос суперзвезда също се появи на Met Gala през май, облечена в прекрасна изцяло бяла сватбена рокля на Valentino с шлейф, украсена с бели рози, припомня Billboard.

„Толкова е различно от първата“, каза тя пред ET за втората си бременност. „Няма глад. Доста гадене. Всичко е различно, но аз се наслаждавам. Чувствам се добре. Чувствам се енергична“, сподели Rihanna.

Новината за второто бебе на певицата започна да циркулира в медиите в началото на месеца. Според MediaTakeOut Риана и A$AP Rocky са посрещнали втория си наследник на бял свят на 9 август 2023 г., но потвърждения започнаха да се появяват в понеделник, на 21 август. Певицата и рапърът обаче поне към момента не са потвърдили официално новината. 

Ключови думи: