На живо

7

Rico Nasty издаде дон микстейп

„Las Ruinas“ е най-личният и уязвим, но забавен проект на изпълнителката

Публикувано на 29 Юли 2022
Rico Nasty издаде дон микстейп
Снимка: WMG/Marco Alexander

Rico Nasty пусна нов микстейп.

„Las Ruinas“ е най-личният и уязвим, но забавен проект на изпълнителката. 

„Много се вълнувам от издаването на новия микстейп. Толкова се забавлявах, докато създавах този проект. Нямам търпение да го споделя с вас. Толкова е различен от всичко, което съм правила досега. И се надявам да ви хареса!", споделя Nasty. 

„Las Ruinas“ беше представен със сингъла „Watch Your Man (Feat. Marshmello)“, заедно с още няколко енергични сингъла, включително „Blow Me“, „Skullflower“, „Black Punk,“ „Intrusive“ и „ Vaderz (feat. Bktherula)“ – всички вече налични за стриймване. В тази творба виждаме Rico да поема пълен творчески контрол, създавайки произведение на изкуството, което отразява нейната уязвимост и автентичност. Тя ви показва, че когато се освободите от шума около вас, се създава магия.

„Las Ruinas“ - съдържание 

1. Intrusive
2. Vaderz (feat. Bktherula)
3. Black Punk
4. Messy (feat. TeezoTouchdown & Bktherula)
5. Phuckin Lady
6. One On 5
7. Gotsta Get Paid
8. Watch Your Man (feat. Marshmello)
9. Blow Me
10. Jungle (Rico Nasty Remix)
11. Dance Scream
12. Skullflower
13. Focus On Me
14. Always (Skit)
15. Easy
16. Into The Dark
17. Chicken Nugget  

„Black Punk“, издаден миналия месец, е майсторски клас по увереност и по перфектно съчетаване на два противоположни музикални жанра, като същевременно се включва завладяващ припев, на който феновете със сигурност ще танцуват като луди. „Intrusive“ – вторият сингъл от проекта, е интересен поглед и отговор на това как животът, социалните медии, мненията на хората или дори вашите собствени мисли понякога могат да ви дойдат в повече, дори да бъдат натрапчиви. „Vaderz (Feat. Bktherula)“ e първата нова песен на Rico за 2022 г. и следва миналогодишната „Money (Feat. Flo Milli)“, налична вече във всички дигитални платформи и стрийминг услуги. Продуцирано от легендарния немски диджей и продуцент на електронна денс музика – Boys Noize (Frank Ocean, Skrillex, Snoop Dogg), парчето е придружено от официално музикално видео, което можете да гледате в YouTube. „Money “, в която Rico си партнира с буйната рапърка от Мобил, Алабама – Flo Milli, беше посрещнат от възторжените аплодисменти на критиците, като VIBE заяви: „И двете дами демонстрират дръзкото си отношение чрез куплетите си, заявявайки желанието си да имат пари по свой собствен начин.“ „Има завладяващ, жизнен ритъм с дълбок бас и насечени китарни рифове“ – отбелязва с възхищение „Stereogum“. „В припева Rico адаптира прямата песен на „2 Live Crew“ от 1986 г. – „We Want Some Pussy“. В куплетите Rico и Flo Milli казват по недвусмислен начин, че искат всичко, което имате в джобовете си“. 

Кралицата на всички жанрове, от района на Вашингтон, която наскоро се появи заедно с Avril Lavigne на корицата на изданието „Modern Icons “ на Alternative Press, обедини сили с Doja Cat на тазгодишния фестивал за музика и изкуства „Coachella Valley“ за емблематично изпълнение на живо на тяхната класическа колаборация от 2019 г. – „Tia Tamera.“ Натовареният график с изпълнения на живо ще продължи през следващите седмици и месеци, тъй като тя току-що приключи европейското си турне “Black Punk” и се подготвя за северноамериканския етап от турнето на Kehlani "Blue Water Road". За пълна информация, моля, посетете www.riconastymusic.com . 

„Las Ruinas“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – официален лицензиант на Warner Music за България и вече е наличен за стриймване навсякъде. 

 

Ключови думи: