На живо

7

Рециклирай с Yettel на "Отново на училище с радио N-JOY"

Публикувано на 13 Септември 2023
Рециклирай с Yettel на
Снимка: Yettel

Ела на 16 септември на голямата поляна в Южния парк и се забавлявай с Yettel и радио N-JOY! Донеси старите си телефони, всякакви смарт джаджи, кабели и батерии и ги рециклирай в щанда на Yettel, за да участваш в томболата за тяхната голяма награда – чисто нов смартфон.

Снимка: Yettel

Този месец Yettel стартира своята Зелена кауза, с която си поставя за цел да помогне на хората с лесни стъпки да водят по-екосъобразен начин на живот.

Фокусът в първата стъпка е рециклирането на старите устройства по правилния начин. Много хора не знаят, че чрез рециклирането на дори най-старите и счупени устройства техните ценни съставни части могат да се преизползват наново.

Можем да дадем нов живот на нещата, които стоят забутани по шкафчетата ни и са непотребни за нас и по този начин да намалим употребата на ценни ресурси и въглеродния си отпечатък. Рециклирането на дори един стар телефон от всеки един от нас ще има огромно отражение в позитивна посока за опазването на природата.

Всеки, който се присъедини към Зелената кауза на Yettel ще получава ежемесечно интересна информация по зелените теми, свързани с кръгова икономика, устойчив начин на живот и енергия от възобновяеми източници.

Всички слушатели на Радио N-JOY могат да занесат старите си телефони, таблети, кабели, зарядни, батерии и всякакъв малък електронен отпадък на събитието "Отново на училище с Радио N-JOY" на 16 септември в Южен парк и да ги рециклират в специалните пунктове на Yettel.

Всеки рециклирал ще бъде записан в томболата на Yettel за спечелване на голямата им награда – чисто нов смартфон Nothing phone (1), който има уникален дизайн с прозрачен гръб, необикновена камера, супер издръжлива батерия и не на последно място е направен от рециклирани материали.

Виж пълните условия на играта ТУК! 

Снимка: Yettel

Ключови думи: