На живо

7

Reaven пускат нов сингъл

Премиерата на Reaven миналата година в София, Велико Търново, Русе и Солун, новият сингъл на френската инди рок група “Never Let Me Go” е на 8 март

Публикувано на 08 Март 2024
Reaven пускат нов сингъл

След успешното турне на Reaven миналата година в София, Велико Търново, Русе и Солун, новият сингъл на френската инди рок група “Never Let Me Go” е продължение на огромния успех на техния предишен сингъл „Ordinary Heroes” по американското радио.

„Ordinary Heroes“ се класира на 25 място в класацията Топ 40 на New Music Weekly и на 36 място в Топ 100, като се задържа 12 поредни седмици.

“Never Let Me Go” е най-новия сингъл на Reaven. Той е танцувален, запомнящ се поп-рок хит, който грабва слушателя от първата секунда и го държи до края на песента. Уникалният и топъл глас на Ромео Баси (фронтмена на Reaven) в комбинация с мощното звучене на групата създава песен, която слушателят ще задържи в съзнанието си от момента, в който я чуе за пръв път.

„Любов от пръв поглед“, която всички търсим е в основата на новия сингъл на Reaven. Песента разказва за уникалните чувства, които свързват хората заедно. Това може да са двама приятели, двама влюбени или нещо повече от това, две сродни души.

Идеята за някого, който е вашият пристан, най-добрия ви приятел, този на който може да доверите и най-съкровените си тайни, с който можете да обиколите света заедно. Този поп химн описва колко е важно да имаш до себе си човек, който да те кара да се чувстваш, като у дома си. Нещо, към което всички се стремим и желаем, две души, заедно в житейския си път, независимо от всичко.

“Never Let Me Go” разтърсва нашия свят. Песента е блестящ диамант, затвърждаващ мястото на Reaven като ключова фигура на новата международна поп – рок сцена.

Ключови думи: