На живо

7

Разкриват тайните на зоофризьорството в столичен мол

Публикувано на 30 Септември 2022
Разкриват тайните на зоофризьорството в столичен мол
Снимка: Pexels

 

С приближаването на хладните месеци все повече стопани на кучета и котки си задават въпроса, кои са новите тенденции за по-добър и здрав вид на техния любимец. Има ли нови или е по-добре са се спазват вече наложените и изпитани такива?

 

От мола на бул. „България“ са се постарали да намерят отговорите на всички потенциални въпроси, които се отнасят до поддръжката и грижата за домашните любимци. Екипът на търговския център организира събитието „Тайните на зоофризьорството“, съвместно Българската грууминг асоциация и очаква всички „родители“ на четириноги тази събота - 1 октомври 2022 г., от 10:00 до 18:00 часа, на ниво +1 в Bulgaria Mall, където зоофризьори и специалисти ще демонстрират уменията си. В атриума на партерния етаж на просторния мол, всички собственици на домашни любимци ще могат да разговарят със специалисти и да получат най-добрите съвети, конкретно за собствения си питомец.

Професията на груумърите отскоро е официално призната в България. Един груумър е не само „спа служител“ за животни, а и кинолог и зоопсихолог, добър комуникатор и презентатор. Той знае как да предразположи животното да се чувства спокойно и да не се стресира от процеса на привеждането му в по-добър естетически външен вид. Професионалистите също умеят да изпълняват процедури, които са подходящи за здравето на кучетата и котките като почистване на зъби, изрязване на нокти и др.

Събитието е безплатно за всички посетители на мола.

Наскоро приключи и септемврийската кампания на търговския център – „#ДайЗнак“, посветена на пътната безопасност.

Какви безплатни събития готвят от мола за посетителите си – следете на сайта www.bulgariamall.bg

Ключови думи: