На живо

7

Разкриха изпълнителите на Coachella 2022

Фестивалът ще се проведе от 15 до 17 април и от 22 до 24 април

Публикувано на 13 Януари 2022
Разкриха изпълнителите на Coachella 2022
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Всяка пролет фенове на поп културата, меломани и инфлуенсъри от цял свят се събират в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, за да се насладят на едно от най-вълнуващите музикални събития – Coachella.

Преди броени часове бяха обявени изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание, а Billie Eilish, Kanye West, Swedish House Mafia, FINNEAS и STROMAE са само част от артистите на Universal Music Group, които ще представят творчеството си пред 250-хилядната публика на фестивала.

Носителката на множество награди GRAMMY ® Billie Eilish е най-младият изпълнител в историята, който ще оглави програмата на Coachella през април, за разлика от West и SHM, които за втори път в кариерата си ще бъдат хедлайнери на събитието.

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

След като последните две издания бяха отложени поради настъпилата пандемична обстановка, тази година интересът е по-голям от всякога, а билетите бяха изчерпани само за 24 часа.

 За всички, които нямат възможността да присъстват, фестивалът ще бъде предаван на живо в официалния YouTube канал на Coachella.

Пълния списък с участници може да видите тук

Ключови думи: