На живо

7

Рап звездата Kaliii с първи сингъл за годината

Песента "Bozo" ще бъде включена в предстоящ миниалбум

Публикувано на 09 Февруари 2024
Рап звездата Kaliii с първи сингъл за годината
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Kaliii пусна първия си сингъл за годината „Bozo”. Песента, посветена на силата на жените е придружена от кинематографично видео с мотиви от емблематичния сингъл „Love“ на Keyshia Cole.

Издаването на “Bozo” съвпада с наградата Grammy за саундртрака на филма "Barbie", в който Kaliii участва като гост изпълнител в песента на FIFTY FIFTY - Barbie Dreams.

Видеоклипът на "Bozo" е своеобразно продължение на визуализацията на песента „Say Too Much“ от миниалбума "FCK GIRL SZN". “Bozo” ще бъде включен в предстоящия нов миниалбум, който трябва да излезе тази пролет. Kaliii наскоро беше обявена за изпълнител на Rolling Loud LA 2024 заедно с Post Malone, Summer Walker, Big Sean и др.

Рап звездата достигна нови висоти през 2023 г. Kaliii запали своята новаторска година с хитовия си сингъл „Area Codes“ (43 милиона показвания). Родената в Атланта звезда получи номинация за „Най-добър нов изпълнител“ на BET Awards за 2023 г. заедно с изпълнението си на BET Amplified Stage. Kaliii беше номинирана и за „Най-добър пробив в хип-хоп изпълнителя“ на миналогодишните BET Hip Hop Awards и за „Най-добър нов изпълнител“ на MTV Video Music Awards. Тя издаде своя миниалбум "FCK GIRL SZN", който включва четири песни, част от които - сингълa “K Toven” и официалния ремикс на DJ 809. Kaliii продължи да доминира през годината като директен съпорт на турнетата на A Boogie и Sexyy Red, преди да се впусне в годишното турне Jingle Ball на iHeart Radio.

Ключови думи: