На живо

7

Рафи: Щастието идва тогава, когато признаем истината пред себе си

Рафи Бохосян разказва за мюзикъла „Авеню Q” в интервю за радио N-JOY

Публикувано на 16 Юни 2021
Рафи: Щастието идва тогава, когато признаем истината пред себе си

Казването и осъзнаването на истината често може да ни направи нещастни. Но също така едва когато си признаем истината можем да бъдем щастливи, това сподели Рафи Бохосян в интервю за радио N-JOY.  

Като мюзикъл за възрастни Рафи описва представлението „Авеню Q”, което е единственото в България, спечелило наградата ИКАР за постижения в кукленото изкуство.            

Всички зрители могат да очакват един изключително забавен мюзикъл, който представя всички чувствителни теми на нашето време - расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията.

Какво представлява щастието само по себе си? Как успяваме да го оценим? И наистина ли лошите моменти са единствената причина да съществува щастието, можете да разберете в интервюто на Огнян Гунчев.

В мюзикъла участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев - Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова

Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано).

Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.

Ключови думи: