На живо

7

Радио N-JOY с рекордно дълго лятно турне NJOY Summer

Тази година радиото ще проведе най-дългото турне в 15-годишната си история

Публикувано на 29 Юли 2021
Радио N-JOY с рекордно дълго лятно турне NJOY Summer

     Радио N-JOY поставя рекорд с NJOY Summer за най-дълго лятно турне в 15-годишната история на радиостанцията. За първи път тази година NJOY Summer ще се проведе в рамките на 10 поредни седмици от 21 юни до 27 август. Повод за удължаването на кампанията беше големият интерес към турнето от страна на слушатели и партньори.

Мащабната лятна обиколка на България се превърна традиция и в неповторим гид за най-интересните и забавни места и събития из страната ни в летния сезон. Като бонус към ежеседмичната награда, която придружава кампанията всяка година – уикенд за двама в луксозен хотел, радиото пусна и допълнителна игра с подаръци в своя Instagram профил.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Radio N-JOY (@radionjoybg)

Всяка седмица екипът на радио N-JOY и слънчевите водещи Инспектор N-JOY, Нейа, Деси, Ники и летният репортер Огнян Гунчев предават от различно място в страната, изпълвайки програмата на радиото с любима музика и добро настроение. Благодарение на лятното турне NJOY Summer, слушателите се превърнаха в радиотуристи, само с включването на радио N-JOY. За да направи турнето максимално атрактивно за феновете си, радиото предлага и възможността да се включат и в игра с атрактивни награди. Всяка седмица в нея един късметлия печели уикенд за двама в първокласен хотел. Всички, които искат да се включат в играта за страхотния ваканционен подарък, могат да го направят на сайта на радиото.

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.

Ключови думи: