На живо

7

Радио N-JOY празнува 15 години в ефир с празничен концерт и обновен уебсайт

Любимото поп радио на хиляди българи стартира и 15-дневна музикална игра в ефира с много награди за феновете си

Публикувано на 01 Юни 2021
Радио N-JOY празнува 15 години в ефир с празничен концерт и обновен уебсайт

Радио N-JOY празнува своя рожден ден с обновен уебсайт с много свежи функционалности, мащабна музикална игра и празничен концерт. Любимото поп радио на хиляди днес навършва 15 години в българския радиоефир, през които N-JOY успя да стане една от най-големите радиовериги в страната и предпочитаният избор на младата аудитория[1]. За това време екипът на радиото успя да изгради силна връзка със своята аудитория, която и до ден днешен остава в центъра на неговата програма. Именно за да общува по-лесно със своите феновете, радиото обнови своя уебсайт, създавайки нови възможности за взаимодействие с тях.

Сайтът njoy.bg се отличава със стилен дизайн и много нови функционалности. Сред новостите с най-голямо значение за слушателите e удобният за ползване плейър, който позволява на всички потребители да слушат N-JOY, докато са в движение или докато браузват из тематичните рубрики и предавания. Достъпът до авторското съдържание е улеснен, а нова секция „Класации“ позволява на слушателите на N-JOY да чуят специални музикални селекции, като гласуват за своя фаворит и споделят лесно в социалните мрежи неговата позиция в класацията. Нови възможности за колаборации, специален календар за събития и алтернативни рекламни форми са само част от новите функционалности на сайта.

През тези 15 години радио N-JOY остави следа в радиоефира, като винаги даваше приоритет на добрите новини и проведе хиляди игри с прекрасни награди. Рожденият ден и тази година не прави изключение като за повода радиото организира 15 дневна музикална игра, наречена „Коя е звездата на радио N-JOY със съдействието на Морени Orange. Слушай радио N-JOY, чуй песента и познай кой я изпълнява. За да се включиш в надпреварата, отговори на сайта njoy.bg и може да спечелиш страхотни награди от Морени Orange и радио N-JOY!

Радио N-JOY винаги се стреми да е по-близо до феновете си, затова организира и празничен концерт, които беше посетен от стотици гости. Прея, Кристияна Асенова и Toshey, Николаос Цитиридис, Алекс Кръстева и Боби Лазаров бяха само част от изпълнителите, а водещ бе емблематичният Инспектор N-JOY. Всички те забавляваха деца и родители в Борисовата градина, празнувайки празника на най-малките и 15-годишния юбилей на радио N-JOY.

[1] За това свидетелстват последните изследванията на агенция ГАРБ за април 2021 г. във възрастова категория 15-34-годишни в градска среда

Ключови думи: