На живо

7

Радио N-JOY подарява 14 уикенда за двама в кампанията NJOYSummer

Започна новото издание на NJOYSummer – най-голямото лятно турне на радио N-JOY!

Публикувано на 29 Май 2023
Радио N-JOY подарява 14 уикенда за двама в кампанията NJOYSummer

Започна новото издание на NJOYSummer – най-голямото лятно турне на радио N-JOY! През 2023 година любимото радио на хиляди ще зарадва феновете си с нови приключения в рамките на цели 14 седмици. За три месеца радио N-JOY ще отведе слушателите на вълнуващо пътешествие из красива България и ще раздава страхотни награди всяка седмица.

По традиция с началото на едноименната кампанията стартира и голямата игра NJOYSummer, в която тази година ще бъдат подарени 14 уикенда за двама. Заедно едни от най-добрите хотели в страната и радио N-JOY ще дадат шанс на любителите на пътешествията да спечелят почивка за двама всяка седмица от турнето.

Тази седмица радио N-JOY е в Св.Св.Константин и Елена и кани всички свои фенове да се гмурнат във водното царство на Aquahouse Thermal & Beach на хотел Приморски, край брега на морето! Могат да го направят, като слушат програмата на радио, която се излъчва пряко от хотела с участието на Нейа – слънчевата водеща на N-JOY. А всеки желаещ да участва в играта може да се включи, като отговори на въпроса на седмицата във Facebook страницата на радио N-JOY

Където и да сте, не спирайте да пътувате с NJOYSummer и ритъма на лятото. Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете NJOYSummer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.

Ключови думи: