На живо

7

RA.YA представи първата си песен по радио N-JOY

Младата изпълнителка, която навърши 18 години на 31 октомври, гостува в шоуто "От 10 до 2" и разказа подробности за появата на "Захарно сърце"

Публикувано на 02 Ноември 2022
RA.YA представи първата си песен по радио N-JOY

Рая Димитрова - RA.YA пусна първата си самостоятелна песен. 

Младата изпълнителка, която навърши 18 години на 31 октомври, гостува в шоуто "От 10 до 2" и разказа подробности за появата на "Захарно сърце". 

Познатата с участието си в “Гласът на България” певица, където стигна до 5-о място на концертите на живо в осмия сезон на предаването, сподели как се е родила идеята за заглавието на парчето. 

"Аз съм доста всеотдаен човек и обичам да раздавам себе си, като все едно раздавам захарни бонбонки. Една моя приятелка ми беше казала: "Рая, тими напомняш на пухкав облак захарен памук" и просто исках това да го включа в песента. Когато я пишех, бях в едно такова състояние, в което просто много се раздавах и не можеш да се грижа сама за себе си". 

RA.YA е първият изпълнител, продуциран от Preyah, която съдейства на RA.YA за написването на текста на песента. Посланието, което носи песента “Захарно сърце”, е хората да поставят себе си на първо място, да обръщат внимание на собствените си желания и да не позволяват на никой да ги срива емоционално.

Очаква се до дни да излезе и официалното видео към песента, чиято визуална концепция екипът на Рая е поверил на Жоро Пеев, познат от работата си с Мила Роберт, Прея, Рут Колева, Дивна, Дара, Дара Екимова и други. Сюжетът на видеото пренася зрителя в любовната история между главната героиня и момче, която е пречупена през призмата на времето.

RA.YA сподели надеждите си за следващ сингъл, а и дори албум. А също така разкри, че последователите й в Tik Tok и Instagram могат да видят там и нейните идеи за креативен грим. 

Чуйте целия разговора мужду RA.YA и Нейа в аудиофайла по-горе на страницата. 

 

Ключови думи: