На живо

7

R3HAB обедини сили с топ артисти

Новата фантастична колаборация между R3HAB, Jonas Blue, Ava Max и Kylie Cantrall, "Sad Boy", започва с ритмични инструментали и еволюира с вълнисти и динамични бас линии и благозвучни мелодии, перфектно показващи изключителните продуцентски умения на R3HAB и Jonas Blue

Публикувано на 16 Септември 2021
R3HAB обедини сили с топ артисти
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Новата фантастична колаборация между R3HAB, Jonas Blue, Ava Max и Kylie Cantrall, "Sad Boy", започва с ритмични инструментали и еволюира с вълнисти и динамични бас линии и благозвучни мелодии, перфектно показващи изключителните продуцентски умения на R3HAB и Jonas Blue. 

R3HAB казва: “Това е един от онези записи, в които парчетата бързо се напасват. Ava и аз се свързахме, когато направих ремикса на ‘EveryTime I Cry‘ преди няколко месеца. Чух за идеята за ‘Sad Boy‘ и разбрах, че трябва да направя записа. Гласът й е силен и дързък и е удоволствие да работя с него. Радвам се на възможността да творя с Jonas, тъй като сме правили ремикси взаимно на работата ни, но не сме си колаборирали. Той носи приповдигнатост и свежа посока на всеки запис. Работата с Kylie също беше чудесна, нямам търпение да видя началото на артистичното й пътуване“.

Дръзкият и силен глас на глобалната супер поп звезда Ava Max добавя огнен и чувствен оттенък на текста, докато водещата звезда на “Gabby Duran & The Unsittables” на Disney, Kylie Cantrall, е перфектното допълнение на артистичния й дебют след Disney . “Sad Boy” следва скорошния трак на R3HAB, “Runaway”, със Sigala и JP Cooper като втори сингъл от предстоящия студиен албум.

Jonas Blue добавя: “Колаборирането с тези невероятни артисти в ‘Sad Boy‘ е връхната точка на годината ми, обсъждах с R3HAB да направим нещо заедно с години и след сътрудничество с Ava миналата година по ‘My Head & My Heart’, този е перфектния момент за всички ни да се обединим в песен. Да имаме и вълнуващ нов талант като Kylie във втория куплет и да го доизпипаме беше черешката на тортата“.

Ava Max споделя: “Направихме взривна колаборация с R3HAB, Jonas Blue и Kylie в ‘Sad Boy‘. Тази песен е за увлечението по някой див и мистериозен човек, което хората не очакват“.

И Kylie Cantrall обяснява: “Първия път, в който чух ‘Sad Boy‘, си помислих, че съм я чувала преди. Толкова пленителна песен е. Има много заразителни елементи в нея, мелодията, промяната в ритъма…Да, цялото нещо! Не можех да си я избия от главата, пеех я буквално навсякъде, където отидех. И когато ме попитаха да се включа в песента, развълнувано приех. Наистина се чувствам голяма късметлийка за шанса да работя с толкова невъобразимо талантливи DJ-и/продуценти като R3HAB и Jonas Blue, които са най-добрите в играта! Можеха да спрат дотук, но веднъж щом разбрах за Ava Max, буквално не ми стигаха думите. Тя е толкова невероятна певица и изпълнител, чест е за мен да бъда в една песен с нея. Фактът, че си колаборирам с тези звезди…няма нужда да казвам, че някой трябва да ме ощипе!“.

R3HAB се доказа като един от най-талантливите и находчиви артисти в играта, чиято работа събра над 5 милиарда стрийма до момента. През 2016 R3HAB основа лейбъла си CYB3RPVNK, който задмина 2B милиарда стрийма във всички платформи след старта си. Самият R3HAB продължава да се развива и разнообразява звученето си чрез работа с разнообразие от артисти по света, преодолявайки границите на денс музиката с колаборации във всички жанрове и езици.
Само за 2020 R3HAB отпразнува над 900M Spotify стрийма. В момента той е най-откривания артист в Spotify, един от топ 150 на най-стриймваните артисти за всички жанрове по света в Spotify и се нареди на #13 в престижната класация на DJ Mag, Top 100 DJs. С комбинация от вродена артистичност и иновативен подход през 2021 R3HAB продължава пътуването си сред елита на електронната музика.

Слушайте парчето у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Music ТУК, а лирик видеото гледайте ТУК.

Ключови думи: