На живо

7

Пушката и Мартина Стефанова в N-JOY: Елате и играйте с нас на 11 декември в подкрепа на една кауза

Публикувано на 01 Декември 2021
Автор: Александра Гълъбова
Пушката и Мартина Стефанова в N-JOY: Елате и играйте с нас на 11 декември в подкрепа на една кауза
Снимка: Fantastico

Днес гости на Инспектор N-JOY са две спортни звезди от родната сцена: Евгени Иванов – Пушката, бивш национален състезател по волейбол и настоящ директор на структурата за детско-юношеския волейбол в България, и Мартина Стефанова - четирикратен републикански шампион и седемкратен носител на Купа България по боулинг.

Поводът за срещата на тримата спортисти е провеждането на второто издание на благотворителната инициатива „Подай ръка“, която тази година е в подкрепа на „Българската Коледа“. Тук с усмивка ви напомняме за историята на нашия обичан Инспектор, който дълги години е играл на волейболния терен, а сега всичките му 198 см. изпълват студиото на радио N-JOY.

 И двамата гости в „Шоуто на Инспектор N-JOY“ се включват за втори път в инициативата на „Подай ръка“. На 11 декември четири боулинг зали ще отворят вратите си в подкрепа на „Българската Коледа“, като всички приходи от изиграните боулинг игри ще бъдат дарени. Слушателите на радио N-JOY могат да се включат в боулинг инициативата с участието на изявени спортисти, лекари и любими лица от телевизионния и радиоефир. Тази година 19-ото издание на „Българската Коледа“ ще бъде насочено в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на децата в критично здравословно състояние. „Българската Коледа“ си поставя амбициозната цел да осигури за отделенията по реанимация и интензивно лечение на деца апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на детския организъм. за каузата.

"Единственото, което трябва да направят хората, желаещи да играят, е да имат много желание на 11 декември, да подготвят 25 лв., срещу които ще могат един час да играят редом с изявени български спортисти. По Коледа стават чудеса и много повече хора искат да помогнат", сподели Мартина Стефанова.  

На 11 декември в залите на Extreme Bowling всички желаещи могат да се срещнат и да поиграят заедно в подкрепа на каузата със звезди като Евгени Иванов, Мартина Стефанова, Йордан Йовчев, Мария Гроздева, Инспектор N-JOY, Елена Яръмова, Натали Трифонова, Валери Генов, Невяна Владинова, Диан Динев, Славена Вътова. В турнира ще се включат още д-р Благомир Здравков, директор на Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. Иван Митев" и доц. д-р Александър Оскар, началник на Клиниката по очни болести на Александровска болница.

"Елате на 11 декември, ще се забавляваме много, ще има много усмивки и те ще бъдат не само от наша страна. Дано да предизвикаме много усмивки и у хората към които е насочена тази инициатива", допълни в края на разговора и Евгени Иванов.

Инициативата „Подай ръка“ се осъществява за втора поредна година в партньорство с Българската боулинг федерация и с медийната подкрепа на bTV Media Group.

 

Благотворително ще може да се играе в следните боулинг зали:

 

 MegaXtreme Bowling, кв. „Студентски град“, ул. „Акад. Стефан Младенов“ №3

  • MegaXtreme Bowling, SkyCity Mall, кв. „Гео Милев“, ул. „Коста Лулчев“ 52
  • MegaXtreme Bowling, ж.к. „Люлин“ 6, бул.“ Джавахарлал Неру“ (до Silver Център)
  • MegaXtreme Bowling, гр. Перник, ул. „Юрий Гагарин“ №52, ФАНТАСТИКО, ет. 2

 

  За записване: [email protected]

  Такса за участие: 25лв. на участник за 1 час игра

 

  Може да се заяви предварително участие за следните часове:

  • 10:00 – 12:00ч.
  • 12:00 – 14:00ч.
  • 14:00 – 16:00ч.
  • 16:00 – 18:00ч.

 След 18:00ч. отново всички приходи от боулинг игри ще бъдат дарени за каузата на „Българската Коледа“.

 

 

 

 

Ключови думи: