На живо

7

Purple Disco Machine пусна луксозна вресия на Exotica

Exotica (Deluxe) идва след международния успех на сингли като „Hypnotized“ със Sophie and the Giants

Публикувано на 08 Март 2022
Purple Disco Machine пусна луксозна вресия на Exotica
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Един от водещите продуценти на това поколение Purple Disco Machine представи Exotica (Deluxe).

Луксозната версия на колекцията идва след международния успех на сингли като „Hypnotized“ със Sophie and the Giants, грабнал златни и платинени сертификати из цяла Европа и събрал над 350 милиона стрийма, „Fireworks“ - #41 в Global Shazam и най-пусканата песен в италианското радио за 2021 г., и не на последно място „Dopamine“, натрупала над 60 милиона стрийма в различните дигитални платформи. Парчето „Opposite Of Crazy“ събира над 50 милиона гледания в TikTok, докато „Don’t Stop“ бързо става любимo на публиката и я наелектризира по време на всяко лайв шоу.

Процъфтявайки както в света на поп музиката, така и в клубната култура, чрез колекцията си Purple Disco Machine отдава почит на 80-те години и множеството артисти, които са го вдъхновили в родния му Дрезден по време на скромното му начало.

На фона на успеха на албума Exotica, към първоначалната колекция с 14 песни са добавени още 3 парчета, футуристичния диско-фънк трак „Rise“ с Tasita D'mour, колаборацията със Sophie and Giants „In The Dark“, която вече се изкачи до #36 в класацията Global Shazam и „Twisted Mind“ с Agnes, перфектната смесица от поп и денс фънк, допълнена от съблазнителните вокали на шведската певица.

Като #2 изпълнител на Beatport за всички времена, влиянието на Purple Disco Machine върху световната денс индустрия, продуценти и фенове е безспорно. Изпълнителят може да се похвали с над 1 милиард стрийма и ремикси на песни на звезди от световна величина - Dua Lipa, Mark Ronson, Foals, Calvin Harris, Fatboy Slim, Sir Elton John, Royal Blood, Lady Gaga и Ariana Grande, Duke Dumont и Diplo.

TRACKLIST:
1. Can’t Get Enough (feat. Sahara Beck)
2. At The Disko (feat. Lorenz Rhode)
3. Fireworks (feat. Moss Kena & The Knocks)
4. Don’t Stop
5. Dopamine (feat. Eyelar)
6. I Remember (feat. Elderbrook)
7. Opposite of Crazy (feat. Bloom Twins)
8. Hypnotized (feat. Sophie and the Giants)
9. Loneliness (feat. Francesca Lombardo)
10. Hands To The Sky (feat. Fiorious & House Gospel Choir)
11. Money Money (feat. Pink Flamingo Rhythm Revue)
12. Playbox
13. Exotica (feat. Mind Enterprises)
14. Wanna Feel Like A Lover (feat. Ed Mac)
15. Twisted Mind (feat. Agnes)
16. Rise (feat. Tasita D’Mour)
17. In The Dark (feat. Sophie and the Giants)

Ключови думи: