На живо

7

Проклетията става мега с "Аз, проклетникът 4" от 5 юли в кината

Предстоящият нов филм от най-успешния анимационен франчайз в историята на киното смело навлиза във вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия, представяйки ни… мегаминьоните

Публикувано на 30 Юни 2024
Проклетията става мега с
Снимка: Форум Филм България

На 5 юли, само в кината, предстоящият нов филм от най-успешния анимационен франчайз в историята на киното "Аз, проклетникът 4" смело навлиза във вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия, представяйки ни… мегаминьоните.

В "Аз, проклетникът 4" всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, когато той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Проклетията става мега с "Аз, проклетникът 4" от 5 юли в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX.

 

Ключови думи: