На живо

7

Прохладни дни с NJOY Summer в Grand Hotel Bansko

Голямото лятно турне на радио N-JOY гостува тази седмица на планинския град

Публикувано на 12 Август 2021
Прохладни дни с NJOY Summer в Grand Hotel Bansko
Снимка: Grand Hotel Bansko

N-JOY Summer 2021 продължава! 

Тази седмица намерихме прохлада в планинската прегръдка на Пирин планина. 

Гостуваме на Grand Hotel Bansko и се срещнахме с Мехмед Реджепов - Guest Relation Manager, който ни разказа повече за настаняването, възможностите за релакс и активна почивка в комплекса. 

Снимка: Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Bansko е луксозен хотелски комплекс с 5 звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран в централната част на Банско, само на 15 минути пеша от ски лифта.

Професионалният екип на Grand Hotel Bansko гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Хотелът е построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости.

Grand Hotel Bansko разполага с 240 луксозни стаи и апартаменти в различни категории. Настаняването в Grand Hotel Bansko съчетава модерен комфорт с елегантност и приятна атмосфера.  

На Ваше разположение е най-големият в Банско СПА център, където ще откриете богатo разнообразие ot термални зони, спа терапии, масажи и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аква съоръжения.

При нас ще намерите основен и италиански ресторант, в които можете всеки ден да се насладите на различни интернационални ястия и напитки. В хотела е ситуирана и най-голямата зала за събития в Югозападна България с капацитет 600 души.

Чуйте повече за хотела от разговора на водещата на шоуто "От 10 до 2" - Нейа с Мехмед Реджепов в аудиофайла по-горе. 

Ключови думи: