На живо

7

Продажбата на билети за концерта на Ed Sheeran в София започва на 26.10

Билети могат да бъдат закурепи от 26 октомври в 10:00 на www.ticketstation.bg, но Fest Team препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg.

Публикувано на 25 Октомври 2023
Продажбата на билети за концерта на Ed Sheeran в София започва на 26.10
Снимка: Getty Images / Timothy Norris

След новината от миналия петък, че суперзвездата Ed Sheeran най-после идва в България, феновете с нетърпение очакват и официалния старт за продажба на билетите за концерта на 31 август в София на стадион Васил Левски.

Билети могат да бъдат закурепи от 26 октомври в 10:00 на www.ticketstation.bg, но Fest Team препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg.

Снимка: Fest Team

За да може процесът да протече нормално и да се минимизира рискът от злоупотреби, сайтът на Тicketstation няма да бъде активен от днес в 00:00 до утре в 9:30.  

След анонсирането на концерта на Ed Sheeran в България на 31 август на стадион „Васил Левски“, като част от турнето „+ - = ÷ x“ Mathematics в Азия и Европа миналия петък, феновете са в предстартова треска и с нетърпение очакват началото на продажбата на билетите за него. Билетите са на цена от 120 до 300 лв., в зависимост от местата и влизат в официална продажба утре в 10:00ч. на www.ticketstation.bg. 

За улеснение на покупката и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки, Fest Team препоръчва на феновете да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна до тази вечер, 25 октомври, в 23:59. Попълвайки формуляра, публиката ще получи достъп до:

  • По-кратък процес за покупка на билети след старта на официалната продажба в 10:00 на 26 октомври.
  • Информация предварително какви са условията за покупка на билети
  • На личния им имейл полезна информация, изисквания и правила за посещение на концерта. 

Сред важните акценти са, че билетите за събитието ще бъдат поименни и едно лице не може да закупи повече от 6 билета, както и фактът, че купувачът ще получи закупените билети най-рано 14 дни преди концерта. 

  • Едно лице може да закупи не повече от 6 билета. Лицето, което закупува билетите, се нарича Основен купувач – неговото име е изписано на всички билети от една резервация. Не е възможно група хора да влезе на територията на събитието, без основният купувач да бъде на място.
  • Въведени са възрастови ограничения: за сектор „Standing” / правостоящи – не се допускат лица под 14 годишна възраст на терена.
  • За всички седящи сектори – не се допускат деца под 6 годишна възраст
  • Ще бъде въведена опашка на трафика и в реално време купувачите ще могат да виждат кои са подред и след колко време ориентировъчно ще могат да закупят своите билети.
  • Закупените билети ще получите НАЙ-РАНО 14 дни преди събитието. След успешна покупка на 26 октомври, ще получите разписка за всеки закупен билет. 

Билетите за концерта в София влизат в продажба на 26 октомври 2023 /четвъртък/ в 10:00 на единствения официален продавач на концерта за България – www.ticketstation.bg. Обръщаме внимание, че за да може процесът да протече нормално и да се минимизира рискът от злоупотреби, сайтът на Тicketstation няма да бъде активен от днес в 00:00 до утре в 9:30.

Ключови думи: