На живо

7

Посети обновения Kaufland в Малинова долина и спечели вкусни награди с радио N-JOY

Публикувано на 30 Ноември 2022
Посети обновения Kaufland в Малинова долина и спечели вкусни награди с радио N-JOY
Снимка: Kaufland

В делничните дни от 30 ноември до 7 декември всички посетители на обновения хипермаркет на Kaufland в кв. „Малинова долина“ могат да се включат в специалната игра на радио N-JOY и да спечелят вкусни награди.

Достатъчно е само да намерят мобилното студио N-JOY в магазина, да се снимат в него и да качат кадъра с таг на радио N-JOY, чрез story в Instagram или Facebook.

Не пропускайте да разгледате и обновения магазин, който налага нови стандарти в ритейла с концепцията си за интериор и екстериор, както и богат асортимент от близо 21 000 артикула.

За всички свои клиенти Kaufland изгради първата оранжерия за подправки в хипермаркет в България, където може да намерите вкусни, свежи и полезни подправки за вашата трапеза.

Очакват ви още приятни изненади за всеки член от вашето семейство, с които успешно да поставите началото на коледния шопинг.

В асортимента на магазина са включени 15 500 артикули в категория хранителни стоки и близо 5 500 артикула в останалите категории. Един от основните приоритети, е позиционирането на родните производители и доставчици, които са предстaвени с близо 6500 български стоки. Производителите от софийския регион се позиционират със 176 регионални артикула, а асортиментът от собствени марки на Kaufland надхвърля 4500 продукта.

Ключови думи: