На живо

7

POLINA се завръща с нов сингъл

Публикувано на 02 Септември 2021
POLINA се завръща с нов сингъл
Снимка: Maksim Serikow

Глобалният поп артист и автор на песни POLINA отново се завръща с чисто новия си сингъл  “Faena”.

Тракът е писан от POLINA и продуциран от ORGAN. Вдъхновен от South Beach Faena Hotel, тракът съдържа секси вокали, свежо продуциране и съблазнителен припев, с който ще релаксирате през цялата есен.

POLINA казва: “Вдъхнових се за песента по време на последните ми там, беше такова сладко-горчиво усещане, просто си стоях на терасата в една от стаите на хотела, наблюдавайки океана.За мен песента говори за някои места, които имат влияние върху нас – тази метаморфоза на момент, в който се създава магичен пашкул, връзката с някой, който може да те промени изцяло за един миг“.

За POLINA

POLINA е роден в Русия артист и автор на песни, базиран в Щатите. Приносите й като текстописец и музикант включват: “Legacy” от спечелилия награда Grammy  на Eminem, The Marshall Mathers LP2 (автор и гост-вокалист), топ 10 британския хит на Sean Kingston, Party All Night (Sleep All Day)”’ (съвместен автор), включен във филма“The Inbetweeners”, както и авторски приноси за глобални артисти като поп звездите  Katy Perry и Rihanna и вокали в сингли за икони в електронната денс музика -  Tiesto, Steve Aoki, Kaskade. POLINA направи изявление в “Book of Love”, оглавила класациите колаборация с  Felix Jaehn (златно сертифицирана в Германия, #1 в еърплей класацията за 4 последователни седмици), с последвалия пробивен успех на “Fade to Love” (златно сертифициран в Италия). Polina живее в Лос Анджелис и често се качва на сцените на световните фестивали Ultra, Tomorrowland, Electric Zoo, където е била специален гост-артист на Bonfire Tour на Felix Jaehn и Wonderland Tour на Steve Aoki. Polina е родена в Москва в артистично семейство (майка й е руската певица от 90-те, ANKA, а баща й е абстрактния художник Ruslan Gudiev)

Песента “Faena” е налична за слушане у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Records US.

Ключови думи: