На живо

7

Поли Генова превзе върха на българския чарт

Сингълът How we end up, който излезе в средата на юли, бързо спечели любовта на публиката и постигна впечатляващ успех не само у нас, но и в чужбина

Публикувано на 24 Септември 2020
Поли Генова превзе върха на българския чарт
Снимка: Кадър от клипа към песента How we end up

„How we end up” на Поли Генова е най-слушаната българска песен в родния ефир.

Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата.  

Сингълът, който излезе в средата на юли, бързо спечели любовта на публиката и постигна впечатляващ успех не само у нас, но и в чужбина.

Песента вече се излъчва по най-известния музикален телевизионен канал в света, МTV, на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. 

„How we end up” непрекъснато се изкачва в българските чартове. Парчето набира огромна популярност и в онлайн пространството, където феновете активно се включват в TikTok предизвикателството на Поли и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на песента. 

„How we end up“ е пилотният сингъл към новия албум на изпълнителката – „Твоя“, чиято премиера беше в края на юли. Той включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна. 

„Щастлива съм, че „How we end up“ покори поредния връх. Изключително съм горда, че парчето беше толкова добре прието както от българската, така и от чуждестранната публика. Обещавам, че в следващите месеци предстоят още изненади от мен, с които ще зарадвам всички почитатели на хубавата музика“, заяви Поли Генова. 

Ключови думи:
@