На живо

7

Поли Генова представи първия и единствен по рода си коледен спектакъл

Всички приходи от продажбата на билети отиват при сдружение „Операция: Плюшено Мече“

Публикувано на 23 Ноември 2022
7 снимки

Поли Генова изненада феновете си с първи коледен албум и невиждан коледен спектакъл в сърцето на Nu Boyana Film Studios.

В неделя вечер любимата българска поп изпълнителка подари на публиката магически коледен спектакъл, изпълнен с празнично настроение и великолепна музика. По време на музикалното шоу звездата представи 10 коледни песни, 7 от които авторски, и дуети заедно с Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, зареждащи с празничен дух и настроение. Спиращи дъха коледни декори доведоха Лапландия в покрайнините на българската столица, а спектакълът премина в уникален за България формат, в който Поли освен изпълнител, беше и водещ на ток-шоу.

Сцената бе аранжирана сякаш е излязла от приказка, а на нея звездата посрещаше както дуетните си партньори, така и участниците в ток-шоуто. Специални гости на събитието бяха националният отбор по художествена гимнастика и техният треньор Весела Димитрова, Катето Евро, Сашо Кадиев, Георги Милков и Георги Тошев. За да бъде завършена коледната атмосфера Любо Нейнов пък се превъплъти в ролята на обичания от всички Дядо Коледа.
Преди старта на събитието Десислава Христова – Слава, и Юлиан Янев подариха на публиката няколко невероятни песни и зададоха тон за създалата се уникална атмосфера. Публиката имаше възможността да се наслади на цялото това зрелище, само на метри от сцената. Благодарение на уникалната подредба на залата и вълшебните декори, зрителите успяха да се почувстват сякаш са част от магията на представлението.

Обичаната поп звезда сподели сцената с верните си музиканти, които тя нарича „своето музикално семейство“, както и с дуетните си половинки от първия ѝ коледен албум – Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея. Заедно те направиха незабравим спектакъл. Вълшебните им съвместни песни могат да бъдат чути в албума „По-добрата Коледа“, който от следващата седмица ще бъде наличен в търговската мрежа и всички стрийминг платформи.

Концертът бе вълшебно преживяване за зрителите, а освен това това той се проведе и в подкрепа на сбъдването на мечти на деца в неравностойно положение. Всички приходи от продажбата на билети отиват при сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

Събитието се проведе под патронажа на Финландското посолство в България, а сред ВИП гостите на концерта в Nu Boyana Film Studios бяха ПР експертът и консул на Сейшелите в България Максим Бехар, водещата на bTV Диана Любенова, Рафаела Ликастро, собственик на световен бранд за бижута и много други.

Купувайки CD-то с новия коледен албум на Поли, „По-добрата Коледа“, феновете също ще помогнат за каузата на сдружение „Операция: Плюшено Мече“, като част от сумата ще бъде дарена на тяхната кауза.

За тези, които не успяха да се присъединят към вълшебството на живо, bTV ще излъчи празничния спектакъл тази Коледа.

Ключови думи: