На живо

7

Поли Генова ще зарадва феновете си с концерт на брега на морето този петък

На 19 август певицата и нейните музиканти ще свирят в популярен варненски клуб

Публикувано на 17 Август 2022
Поли Генова ще зарадва феновете си с концерт на брега на морето този петък
Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Една от най-големите поп звезди на българската сцена и любимка на световната публика и Евровизия - Поли Генова, ще зарадва феновете си с концерт на брега на морето този петък.

На 19 август певицата и нейните музиканти ще свирят в популярен варненски клуб.  Специалните концертни версии на хитовите песни на Поли, които публиката успя да чуе през миналата година на нейното #1 турне в страната, ще бъдат представени и пред варненска публика.

Музикантите ще изпълнят и най-новата песен на Поли Генова “Give Me Your Love”, която излезе в началото на лятото и вече се превърна в една от любимите на родните меломани. 

Най-излъчваната българска изпълнителка за изминалата 2021 година, според официалната класация на международната мониторинг компания BMAT и ПРОФОН с хитовете си “Last Night” (№1 излъчвана песен за 2021) и “No More” (№3 най-излъчвана песен за 2021), даде заявка за пореден силен хит. Още с премиерата си, песента “Give Me Your Love” дебютира директно в Топ 10 на официалната класация за българска музика и продължава да бъде между десетте най-ротирани български песни в родния ефир четвърта поредна седмица.

Летният хит на Поли Генова “Give Me You Love” е придружен от бляскаво видео. Снимките за него се провеждат в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор. Сингълът се разпространява от Warner Music Group чрез Орфей Мюзик. 
В края на лятото Поли Генова обещава освен още многобройни срещи с феновете си и много други изненади до края на годината.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Билети за събитието във Варна могат да бъдат закупени от ТУК.

Ключови думи: