На живо

7

Поли Генова с коледен концерт пред НДК

На 23 декември арената пред НДК ще зазвучи с магията на коледния спектакъл„По-добрата Коледа“ на любимата българска изпълнителка

Публикувано на 21 Декември 2023
Поли Генова с коледен концерт пред НДК
Снимка: Poli Genova Facebook

На 23 декември арената пред НДК ще зазвучи с магията на коледния спектакъл „По-добрата Коледа“ на любимата българска изпълнителка Поли Генова.

За пръв път на живо тя ще изненада феновете си снай-новото си коледно парче „Magical. Концертът ще започне точно в 18:00 ч., а за коледното настроение ще се погрижат и специалните гост-изпълнители Прея и Десислава Христова, в компанията на самия Дядо Коледа. Входът ще е свободен, като всички посетители ще имат възможността да се насладят на разнообразни изненади и уникални моменти.

Спектакълът „По-добрата Коледа“ ще се проведе за втора поредна година и обещава на публиката едно още по-емоционално и незабравимо изживяване. Поли ще изненада феновете си и с хитовите песни от едноименния си коледен албум. Той излезе миналата година и включва авторска музика, световноизвестни коледни класики, както и дуети с изпълнители като Любо Киров, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Прея.

Снимка: Орфей Мюзик

Най-новото коледно парче„Magical, което също ще звучи от сцената, е уникален международен проект, обединяващ усилията на четирима талантливи чуждестранни автори.

Албумът „По-добрата Коледа“ и песента „Magical“ са достъпни във всички музикални платформи и се разпространяват от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

 

Ключови думи: