На живо

7

Поли Генова разкри новата си песен

„We Only Have Today“ е посветена на каузата на УНИЦЕФ за най-добър старт в живота на всяко дете

Публикувано на 07 Юни 2024
4 снимки

Поли Генова направи премиера на новата си песен. 

Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН.. Новият й сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.  

Песента, която носи позитивното послание да бъдем до децата тук и сега, беше изпълнена предпремиерно на 1 юни – Световния ден на детето. Поли Генова я представи  на живо пред стотици деца и гости от България и света на специално събитие за празника, организирано от УНИЦЕФ.  

Видеоклипът към „We Only Have Today“, режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството, заснето в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян. В главната роля е петгодишният Даниел - синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива един нов и безкрайно красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се  подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно  те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.   

„Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, споделя с вълнение Поли Генова.  

„Бихме искали да изкажем искрените си благодарности на Поли Генова за това, че написа и посвети новата си песен на УНИЦЕФ за най-важната връзка - тази между децата и родителите.  „Имаме само днес“ - това е и нашето послание. Днес, тук и сега, както и всеки ден, всяко дете се нуждае от подкрепа, внимание, закрила и любов. Ние в УНИЦЕФ знаем, че първите 1000 дни от живота на детето са определящи за бъдещото му развитие. Ако децата получават любов, отзивчивост и подкрепа, те могат да разгърнат пълния си потенциал!“ - каза Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.  

Като национален посланик на УНИЦЕФ Поли Генова призовава родителите да потърсят безплатното приложение на УНИЦЕФ „Bebbo“, подкрепено от Министерството на здравеопазването, което цели да им подпомогне в отглеждането и грижите за децата им от бременността и раждането до първия учебен ден. Приложението е разработено от световни експерти в областта на ранното детско развитие и педиатри и съдържа ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.  

Заедно можем да помогнем на повече родители да осигурят пълноценна грижа, любов и закрила. Дари най-добър старт в живота на всяко дете, бъди БЛАГОДЕТЕЛ на www.dari.unicef.bg  

Новата песен "We Only Have Today" се разпространява от Warner Music чрез Орфей Мюзик и вече е налична в YouTube тук и всички музикални стрийминг платформи.

Ключови думи: