На живо

7

Поли Генова превзема сцената на Парк-театър „Борисова градина" на 10 септември

В първия самостоятелен концерт на изпълнителката в София ще вземе участие и Владимир Ампов – Графа

Публикувано на 08 Септември 2021
Поли Генова превзема сцената на Парк-театър „Борисова градина
Снимка: M3 Communications Group

Поли Генова, една от най-популярните и обичани български изпълнителки, продължава своята серия от концерти на открито.

След изминалата трудна година за музикалните фенове, Поли ще зарадва многобройната си публика, като представи третото издание на първия си самостоятелен концерт #1.

Събитието ще се проведе на 10 септември на открито в Парк-театър „Борисова градина" от 20:00 ч., а на сцената до нея отново ще се качи Владимир Ампов – Графа. Концертът ще се осъществи при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването, която влезе в сила от 7 септември.

Снимка: M3 Communications Group

 

Поли Генова ще представи своя #1 концерт за трети път това лято, този месец пред столичната публика. Освен Владимир Ампов – Графа, като специален гост на събитието ще се присъедини и Виктория Динкова от отбора на Поли Генова в сезон 5 „Гласът на България" през 2018 година, която бе една от четиримата финалисти на музикалното издание. Новите противоепидемични мерки няма да попречат на провеждането на събитието. Концертът ще се състои при стриктно спазване на наложените ограничения и при 50% капацитет на публиката. Феновете на изпълнителката могат да посетят събитието без изисквания за представяне на негативен PCR тест или ваксинационен сертификат. Носенето на защитна маска остава водеща мярка за допускане на публиката до събитието.

Снимка: M3 Communications Group

В Парк-театър „Борисова градина" и с подкрепата на Столична община изпълнителката ще представи специално създадени концертни версии на песните си и впечатляваща хореография към тях. Феновете ще имат възможност да се насладят на изпълнения на живо на „Last Night", превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир за последната година, „If Love Was a Crime", „На инат", най-новият ѝ сингъл „No more" и още редица хитове, които ще зарадват публиката.

„Въпреки поредното предизвикателство, пред което сме изправени, моя основна цел остава да зареждам почитателите си с позитивна енергия. Планирам този концерт от отдавна и най-сетне мечтата ми ще се осъществи отново. Независимо от това, приоритет за мен и моя екип остава здравето на хората, затова и следваме стриктно нововъведените мерки – преди и по време на събитието. Концертът ще се проведе на инат на особените времена, които са трудност за всички нас!", заяви Поли Генова.

Снимка: M3 Communications Group

Грандиозният спектакъл ще представи на публиката уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните на изпълнителката и впечатляваща хореография към тях. Билети за концерта на Поли Генова на сцената на Парк-театър „Борисова градина" можете да откриете в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други.

Ключови думи: