На живо

7

Поли Генова представя своя #1 концерт в София

Събитието ще се проведе на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч.

Публикувано на 23 Август 2021
Поли Генова представя своя #1 концерт в София
Снимка: M3 Communications Group

Този септември Поли Генова, една от най-успешните и обичани български изпълнителки, ще представи в София своя първи самостоятелен концерт #1.

Снимка: M3 Communications Group

 

Събитието ще се проведе на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч., а на сцената до нея за втори път това лято ще се качи Владимир Ампов – Графа.

С този концерт Поли Генова празнува и 30 години на сцена, като за целта тя е подготвила неповторим музикален спектакъл за почитателите си. Билети за събитието могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM.  

Снимка: M3 Communications Group

Решението на Поли Генова да се качи и на софийска сцена с #1 идва след успеха на концерта ѝ в Античния театър в Пловдив на 30 юли, с цел да сподели незабравимото преживяване и със своите столични почитатели. В Парк-театър „Борисова градина“ и с подкрепата на Столична община изпълнителката ще представи специално създадени концертни версии на песните си и впечатляваща хореография към тях. Феновете ще имат възможност да се насладят на изпълнения на живо на Last Night, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, If Love Was a Crime, „На инат“, най-новия ѝ сингъл „No more, както и нежната балада Тръгни навреме“ в дует с Любо Киров, която двамата представиха премиерно на сцената на Античния театър.  

Снимка: M3 Communications Group

"Миналия месец сбъднах една голяма моя мечта на сцената на Античния театър в Пловдив – първият ми самостоятелен концерт! Беше едно наистина незабравимо преживяване! Получи се уникална енергия, която имах шанса да споделя със страхотния ми екип и специалните ми гости. Сега е време да представим проекта #1 и на софийската публика на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина”. Нямам търпение да изживеем тази емоция всички заедно, този път в София!", заяви Поли Генова 

Изненадите от Поли Генова не спират дотук. На 1 септември изпълнителката и нейните музиканти ще гостуват на Фестивал Аполония в Созопол, където отново ще заредят публиката с незабравими емоции преди края на лятото. Билети за концерта на Поли Генова на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ можете да откриете в онлайн в мрежата на EVENTIM

И двете събития ще се проведат съобразно всички противоепидемични мерки.   

Ключови думи: