На живо

7

Поли Генова представя първи сингъл от предстоящия си коледен албум

Песента носи името „Happy Face“ и гарантирано ще сложи усмивки на лицата на слушателите

Публикувано на 09 Ноември 2022
Поли Генова представя първи сингъл от предстоящия си коледен албум
Снимка: Орфей Мюзик

От днес публиката може да се наслади на първата песен от дългоочаквания коледен албум „По-добрата Коледа“ на Поли Генова.

Песента носи името „Happy Face“ и гарантирано ще сложи усмивки на лицата на слушателите. Зареждащ и пълен с положителни емоции, сингълът вече носи коледно настроение на феновете.

Във видеото към песента виждаме Поли в комедийната роля на непохватна домакиня, която прави всичко възможно да се представи по най-добрия начин пред своите приятели, но все не ѝ се получава. Режисьор на видеото, което така добре допълва настроението на песента, е Вито Бонев, а в ролята на приятелите на изпълнителката, в клипа участва “нейното музикално семейство”, както тя ги нарича - музикантите, с които всеки път излиза на сцената.

„Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко което предстои и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в Киноцентър Бояна!“, сподели Поли Генова.

В края на миналата седмица звездата обяви датата за своя грандиозен благотворителен коледен концерт, на който ще представи новия си албум „По-добрата Коледа“ в приказната обстановка на Киноцентър Бояна. Специални гости на сцената на вълнуващото събитие на 20 ноември ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, с които Поли има дуети, както и актьорът Любо Нейков. Билети за магичното изживяване могат да бъдат закупени онлайн на EPAYGO или на касите на EasyPay в цялата страна.

Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение “Операция: Плюшено Мече”, което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи, в неравностойно положение. 

Снимка: Орфей Мюзик

Песента  „Happy Face“ се разпространява от Warner Music Group, чрез Орфей Мюзик.

За още музикални новини слушайте шоуто "От 10 до 2 с Нейа" по радио N-JOY на честотите във вашия град или на njoy.bg.

Ключови думи: