На живо

7

Поли Генова и Loreen излизат на една сцена

Всички изпълнители и специални гости ще бъдат посрещнати на лилав килим пред обективите на стотици журналисти от целия свят, които отразяват всеки детайл около престижният конкурс

Публикувано на 07 Април 2023
Поли Генова и Loreen излизат на една сцена
Снимка: M3 Communications Group

Този уикенд в Мадрид се провежда едно от най-големите събития съпътстващи Евровизия.

В две поредни вечери феновете на конкурса ще могат да се запознаят с тазгодишните участници и да видят на живо някой от най-големите звезди от предишни години, както и да се насладят на техните невероятни изпълнения.

Сред специалните гости на ексклузивното събитие в събота вечер ще бъдат Поли Генова и победителката от 2012 г. Loreen, която тази година ще представя Швеция за втори път на конкурса и към момента е определяна като категоричен фаворит. Водещ на събитието ще бъде Руслана, победител на Евровизия от 2004 г. Концертът ще се излъчва онлайн и се очаква да бъде гледан от хиляди фенове.

Снимка: M3 Communications Group

Всички изпълнители и специални гости ще бъдат посрещнати на лилав килим пред обективите на стотици журналисти от целия свят, които отразяват всеки детайл около престижният конкурс.

Преди седмица Поли Генова бе домакин на друго грандиозно събитие на Евровизия в Полша. Там тя представи талантливите участници от тазгодишното издание на конкурса на развълнуваната публика и я зарадва, като изпълни на живо някои от най-големите си и обичани хитове.

Интересът към любимата родна изпълнителка е изключително голям след като през 2016г. тя представи страната ни с песента "If Love Was A Crime" и се класира на рекордното до момента 4-то място. От тогава насам феновете на конкурса я заобичаха още повече, а песента ѝ се превърна в химн за тях.

Снимка: M3 Communications Group

Певицата посещава слънчева Испания за втори път в рамките на последния месец. Само преди три седмици Поли пя пред няколко хиляди души в Sant Jordi Club - спортна зала, част от олимпийския парк в Барселона. Звездата не крие интереса си към Евровизия и неведнъж е споделяла, че би се явила на конкурса отново, за трети пореден път.

За музикалната си обиколка из Европа талантливата Поли Генова споделя: „За мен е удоволствие да имам възможността за поредна година да съм част от магията на Евровизия. Да съм сред толкова талантливи и амбициозни професионалисти ме зарежда с творческа енергия и ме мотивира да създавам още и още музика за прекрасната публика. Вълнението е голямо, а вдъхновението неописуемо!“ 

Ключови думи: