На живо

7

Подготви се за новата учебна година с eMAG

Освен да се погрижи за дългия списък за новата учебна година, с eMAG ни очакват много забавления и награди на традиционното за радио N-JOY събитие на открито „Отново на училище“

Публикувано на 11 Септември 2023
Подготви се за новата учебна година с eMAG
Снимка: eMAG

Първият звънец отново ще прозвучи, и класните стаи ще отворят врати за нови знания и приключения. С новата учебна година идва и ежегодното пазаруване на всичко нужно за учениците. Това обикновено се превръща в трудна задача – как да отговорим на желанието на децата да имат така исканите модерни дрехи и джаджи, докато в същото време трябва да се вместим в бюджет? Откъде време да обикаляме за раници, обувки и пособия?

eMAG, добре познатата ни онлайн шопинг дестинация, е бързият, лесен и удобен отговор на тези въпроси. Техният огромен асортимент включва над 3 250 000 продукта от различни категории – богат избор за всичко, от което се нуждаят децата в началото на новата учебна година – дрехи, обувки, раници, училищни пособия, мебели за детската стая, телефони, таблети, лаптопи, компютри, – както и необходимите на мама и татко уреди за дома, телевизори, продукти за ежедневието, модни и спортни артикули. Всичко е само на няколко клика разстояние, през мобилното приложение или сайта на платформата.

С eMAG можем да поръчваме по всяко време, дори и докато сме в движение, и да получим продуктите си, където е най-удобно за нас - у дома, от офис на куриер, Български пощи или един от трите им шоурума в София и Пловдив. Има и допълнителен бонус – те предлагат еднаква такса за доставка до над 240 easybox шкафчета в цялата страна. Така над 3 милиона продукта са на наше разположение за вземане или връщане 24/7, където ни е най-удобно.

Освен да се погрижи за дългия списък за новата учебна година, с eMAG ни очакват много забавления и награди на традиционното за радио N-JOY събитие на открито „Отново на училище“. В техния кът ще се погрижат за специален грим за принцеси и супергерои, ще има колело на късмета с възможност да се спечелят страхотни награди, както и зона за игри и творчество. И за да направят първия учебен ден още по-специален, eMAG са подготвили и големи награди за томболата – пуф за детската стая и раница с ученически принадлежности и таблет.

eMAG е повече от онлайн магазин – с постоянни инвестиции там дигитализацията и иновациите се срещат, за да ни предоставят бърз и лесен начин да намерим всичко, от което се нуждаем, на едно място, по всяко време, където и да се намираме и на отлични оферти. Така не само имаме доверен партньор, но и най-важното: повече време за семейството, приятелите и забавленията.
eMAG е отличен с наградата Best Buy за съотношение цена-качество в категорията „онлайн магазин” и всеки ден продължават да оправдават доверието на над 1 милион клиенти. С тях „Търсенето никога не спира“ и училището става не просто задължение, а истинско удоволствие, забавление и пътешествие в света на знанието.

Ключови думи: