На живо

7

Подари приятелство с инициативата #надявамсе на Ozone!

Инициативата #надявамсе ще се проведе през целия месец декември и има за цел да подтикне хората да информират своите близки, любими, приятели и познати какво наистина искат за празниците

Публикувано на 18 Декември 2023
Подари приятелство с инициативата #надявамсе на Ozone!

Всички знаят, че на Коледа стават чудеса. Може би това е и основната причина всеки усърдно да пази в тайна какъв подарък иска да получи. Всичко това води до неискрени усмивки, бързи благодарности, горчив послевкус след отварянето и моментално прибиране на подаръка в шкафа.

Тази година, съвместно с Ozone, искаме да спрем всичко това. Искреното ни желание е да нормализираме това хората да споделят какви подаръци биха искали да получат, за да успеят да се насладят на магията на празника пълноценно. Затова, заедно стартирахме коледната инициатива #надявамсе. Тя ще се проведе през целия месец декември и има за цел да подтикне хората да информират своите близки, любими, приятели и познати какво наистина искат за празниците. За да няма после „Ама аз наистина много исках поредния чифт коледни чорапи“.
Ето и няколко лесни стъпки как може да стане това: 

Харесай си продукт от сайта на Ozone, сподели го като публикация, стори или видео във Facebook или Instagram, или просто кажи на близките си какво искаш. Не забравяй да използваш #надявамсе, както и да отбележиш Ozone, а те ще подарят ваучери на няколко късметлии. Включи се, за да си подсигуриш готин коледен подарък - дори и да е от теб за теб.

Ключови думи: