На живо

7

По радио N-JOY започва рубриката Майсторът в теб

Всеки делничен ден слушатлите могат да чуят съвети и препоръки за по-светъл и комфортен дом с покривни прозорци VELUX

Публикувано на 19 Септември 2022
По радио N-JOY започва рубриката Майсторът в теб
Снимка: Velux

По радио N-JOY започва рубриката "Майсторът в теб: по-светъл и комфортен дом с покривни прозорци VELUX". 

Чрез нея ще можете да научите повече за покривни прозорци VELUX и как светлината и свежият въздух могат да превърнат всяко място в къщата в любимо кътче.

Снимка: Velux

Да прекарваш свободното си време в подпокривното пространство е мечта за не едно дете. Таванът на старата къща винаги е криел особено очарование, заради тайното обещание за загадки и любопитни истории. Аромат на приключения и... прах, ако говорим наистина за старата къща с необитаем таван.

Снимка: Velux

Но един ден, когато детето порасне и реши да сбъдне детската си мечта, пред него се разкриват възхитителни възможности. Помещението под покрива може да се превърне в светла и проветрива детска стая, спалня, кухня, хоби стая, домашен офис и каквото друго се сетите. Няма значение кой от семейството ще си избере таванската стая – накрая тя ще се окаже любимото кътче на всички. 

Снимка: Velux

Това е така, защото скосеният таван означава малко по-необичаен интериор за стаите под него. Предизвикателството да го използваш по най-добрия начин се отплаща с уникална визия и чувство за особен уют. През прозорците, разположени в скатния покрив, прониква много повече светлина, отколкото през фасадна дограма – просто защото са изложени през по-голяма част от деня на директно слънчево греене. През тях светлината стига в дълбочина в стаята и освен гледка към заобикалящата местност, те предлагат и гледка към небето и звездите.

Снимка: Velux

Разбира се, за да се възползвате максимално от предимствата на осветлението през покрива, има препоръки за планиране и правила за монтаж, които е добре да се спазят.

Снимка: Velux

Съветите, предоставени от VELUX експертите специално за рубриката „Майсторът в теб“, ще ви разкрият някои любопитни факти, препоръки, вдъхновения и решения:

- Как да изберете покривни прозорци
- Защита от топлина и светлина
- Как се монтират
- Въпроси и решения
- Как да се грижим за прозорците
- Колко са важни естествената дневна светлина, свежият въздух и гледката навън

Повече за покривни прозорци VELUX можете да научите на www.velux.bg и в YouTube канала на VELUX България.

Слушайте рубриката "Майсторът в теб" по радио N-JOY и се вдъхновете за преобразяване на вашия дом!

Ключови думи: