На живо

7

По радио N-JOY започва рубриката Майсторът в теб с клеми WAGO

Всеки делничен ден слушатeлите могат да чуят съвети и препоръки за сигурни и безопасни електрически връзки с инсталационните клеми на WAGO

Публикувано на 21 Ноември 2022
По радио N-JOY започва рубриката Майсторът в теб с клеми WAGO
Снимка: WAGO

По радио N-JOY започва рубриката "Майсторът в теб с клеми WAGO". Чрез нея ще можете да научите повече за инсталационните клеми на WAGO и ще получите препоръки и съвети за сигурни и безопасни електрически връзки.

WAGO предлага правилните решения за електрическо свързване за всяко приложение. Инсталационните клеми на WAGO се отличават със:

- Спестяване на време

- Необслужваемост (без необходимост от инструменти)

- Подходящи са за всички видове проводници

- Надеждни за всички приложения

- Дълготрайно качество на контакта – независимо от уменията на оператора

Снимка: WAGO


Разнообразието на продуктите на WAGO се простира от системи редови клеми или клеморедни блокове за инсталации и промишлено окабеляване, през щепселни конектори и проходни компоненти до конектори за печатни платки и решения за маркиране.

Инсталационните клеми на WAGO осигуряват универсално свързване и удължаване на кабели чрез лостова технология, която елиминира нуждата от използване на инструменти, като същевременно предлага гарантиран контакт на проводника. По отношение на пространството клемите от серия 221 на WAGO са истинско чудо: в сравнение с предишния модел техният обем е намален с 40%. Това позволява на електротехниците да монтират клемите на места с ограничено пространство.

Снимка: WAGO


Продуктовата гама от инсталационни клеми WAGO включва: серии с напречно сечение от 0.8mm2 MICRO PUSH WIRE® до серии с напречно сечение до 6mm2 (221, 2273,2773 и 2273-2401).

Снимка: WAGO


Благодарение на универсалната технология на свързване и компактните си размери, инсталационните клеми от серия 221 на WAGO не само подобряват съществуващите инсталации, но позволяват и реализация на голямо разнообразие от нови приложения, като свързване на инсталационни кабели в разпределителни кутии - например за осветление и окачени тавани.

Клемите 221 могат да се монтират и обозначат с цветни монтажни носачи в електрическите табла. Носачите имат и заключващи механизми за предотвратяване на случайно отваряне.

Снимка: WAGO

Съветите предоставени от WAGO експертите специално за рубриката „Майсторът в теб с клеми WAGO“, ще ви разкрият някои любопитни факти, препоръки, вдъхновения и решения:

- Кои са основните предимства на инсталационни клеми WAGO и в какви приложения можете да ги използвате?

- Как да разпознаем оригиналните WAGO клеми?

- Защо с времето се влошава контакта между проводниците и защо да изберем WAGO клеми пред спайк връзки?

- Как да предпазим инсталацията от влага и да избегнем късо съединение с WAGO Gelbox?

- Защо новата срещуположна клема на WAGO е най-доброто решение за тесни пространства?

Повече за инсталационните клеми на WAGO можете да научите на www.wago.com/bg и в профилитие на WAGO България във Facebook, LinkedInInstagram и You Tube.

Ключови думи: