На живо

7

Плеяда от музикални звезди ще пеят на "Отново на училище с радио N-JOY“

Поли Генова, Tino, MONA, Iskrata, Валерия Войкова – VALL, Ангел Проданов - Acho, Yoana и Никол Канева ще посрещнат всички фенове на добрата музика на Голямата поляна в Южния парк

Публикувано на 05 Септември 2024
8 снимки

Плеяда от музикални звезди ще пеят от сцената на ежегодното събитие „Отново на училище с радио N-JOY“ на 14-ти септември. Поли Генова, Tino, Симона Петрова - MONA, Искрен Тончев - Iskrata, Валерия Войкова – VALL, Ангел Проданов - Acho, Йоана Димитрова - Yoana и Никол Канева - Nikol ще посрещнат всички фенове на добрата музика на Голямата поляна в Южния парк. С вход свободен концертът ще се проведе в рамките на три часа, от 10:00 до 13:00 часа, когато малки и големи ще могат не само да се срещнат с любимите си изпълнители, но също да участват в забавни игри с награди, да се включат в зелена акция по почистване на района и да получат полезни съвети за предпазване в рискови ситуации от полицаи и пожарникари.  

По традиция радио N-JOY организира събитието, за да даде сцена на млади таланти и вече утвърдени артисти, за обмен на опит между различните музиканти и за да срещне слушателите на радиото с техните идоли. Като социално отговорна медия радио N-JOY организира събитието и  с идеята да информира и помогне на подрастващите и техните родители да живеят в спокойна и безопасна социална среда. По време на „Отново на училище“ радиостанцията ще отбележи и професионалния празник на пожарникарите, като партньорите ни от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ ще присъстват на място с пожарна кола. Поставяйки фокус върху безопасността радиото партнира и с  представители на Главна дирекция „Национална полиция“, които ще дойдат на Голямата поляна с патрулен автомобил, за да говорят за безопасност по пътищата.  

За поредна година на място в Южния парк ще бъде организирана и една от най-големите акции за почистване на открито, част от националната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“. Всички посетители ще получат ръкавици и чували и могат да се включат в почистването на района и да дадат своя добър пример.  

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” всички гости ще имат възможност да се включат в различни забавни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.

Ключови думи: