На живо

7

Пес патрул: Супер филмът завладява кината от 29 септември

Първият трейлър на филма ни среща с винаги готовите за екшън герои и ни разкрива част от приключението, което ни очаква

Публикувано на 13 Юни 2023
Пес патрул: Супер филмът завладява кината от 29 септември
Снимка: Форум Филм България

Този септември се подгответе за незабравимо киноизживяване, защото любимите кутрета от Пес Патрул се впускат в най-специалната си мисия досега!

Първият трейлър на Пес патрул: Супер филмът ни среща с винаги готовите за екшън герои и ни разкрива част от приключението, което ни очаква. Вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити и дава на кученцата от Пес патрул суперсили, превръщайки ги в могъщи герои – Суперлапи! За Скай, най-малкият член на екипа, новата ѝ дарба е сбъдната мечта. Но нещата се влошават, когато съперникът на кученцата Хъмдингър излиза от затвора и се съюзява с луд учен, за да открадне необикновените заложби на патрула!

Снимка: Форум Филм България

Под умелата режисура на Кал Брънкър, известен с работата си по филми като Крадци на ядки 2: Луди по природа, Пес патрул: Супер филмът съчетава ярка визия, стопляща сърцето история и запомнящи се герои, създавайки едно завладяващо приключение за феновете от всички възрасти. Анимацията вдъхновява, забавлява и напомня за ценности като смелост, приятелството и значението на работата в екип.

Новата порода супергерои завладява кината с Пес патрул: Супер филмът от 29 септември.  

Ключови думи: